OKUPLJANJE !!!

.pissbottleman

Iskusan
Poruka
6.368
E ljudi, hocemo li da se okupimo za neki fudbal dok jos ima lepog vremena? Pre se to radilo koliko ja znam a sad nista. Ajde nemoj da ste babe !!!

Znam da je ovo moglo i na neku drugu temu ali sam namerno otvorio novu da svi vide, ne ulaze bas svi na sve teme.

E ljudi, hocemo li da se okupimo za neki fudbal dok jos ima lepog vremena? Pre se to radilo koliko ja znam a sad nista. Ajde nemoj da ste babe !!!

Znam da je ovo moglo i na neku drugu temu ali sam namerno otvorio novu da svi vide, ne ulaze bas svi na sve teme.

Evo teme sa prvog i poslednjeg okupljanja( http://forum.krstarica.com/showthread.php/107801-Fuzbale-eve-me!!!), bilo tacno pre 5 godina.

Svi ovi likovi (techa, bane, elvin, ples, alexL, zoran...) su daavno prestali da dolaze.
Ne pamtim kad sam ih video poslednji put. :(

Koliko vidim, preziveli smo samo ti, walken i ja. :)

Jest,stvarno steta ... jos ja tad nisam mogao :( e ybg ni sad se niko ne javlja..... ajte ljudi sto ste babe...a ni tog walkena nema sto godina, gde je on da iskomentarise pirlove dve asistencije za juve, da vidimo da li je cavi i dalje bolji

eeeee moj mile vidis li ti ovo....... ajde ljudi nije bitno ko kako igra nemoj da se stidite..... da li je ovo neki bojkot ?!!! Jesam ja to sa nekim u svadji a da ne znam?!

Na prosloj temi se do sad bre vec bilo prijavilo 50 ljudi. :mrgreen:

Onda je bilo lako, jer smo svi uglavnom bili iz BG i okoline, a sad koliko vidim, razbacani smo po celoj Srbiji, a i Rep.Srpskoj. ;)

Poslednja izmena:
Jest,stvarno steta ... jos ja tad nisam mogao :( e ybg ni sad se niko ne javlja..... ajte ljudi sto ste babe...a ni tog walkena nema sto godina, gde je on da iskomentarise pirlove dve asistencije za juve, da vidimo da li je cavi i dalje bolji
Hehe, može okupljanje, nek se raspali neka roštiljčina ili fudbalica ... Nema me jer sam opet bio na moru, ovaj put neplanirano, išao sa ujakom i nekim drugaricama na dve nedelje, pa nisam uopšte hteo da koristim net ...

Komentar je na Juveovoj temi :D ...

eeeee moj mile vidis li ti ovo....... ajde ljudi nije bitno ko kako igra nemoj da se stidite..... da li je ovo neki bojkot ?!!! Jesam ja to sa nekim u svadji a da ne znam?!

:D

A reci mi kakav je bio taj prošli fudbal mislim jesu došli svi koji su obećali i jel bilo velikih odstupanja u starosnoj dobi među vama, gdje ste igrali? Baš me zanima to a inače ja sam uvijek za fudbal, tenis i tako ali nažalost ozbiljni kilometri nas dijele

Možda da si malo konkretniji sa prijedlogom ili da si opisao kako je bilo prošli put i ovo što sam postavio možda bi se ljudi javljali na kraju krajeva ko je zainteresovan nek te kontaktira na pp, pa ako se jave 4 čovjeka i to je dobro svako od vas 4 povede 2-3 kolega sa sobom i kuvanje može da počne.

Mislim dobra ti je ideja ali promjeni malo taktiku očigledno ovaj javni poziv ne daje rezultate ili da vidiš ko je iz BG pa da im na pp pošalješ prijedlog.

Poslednja izmena:
Na prosloj temi se do sad bre vec bilo prijavilo 50 ljudi. :mrgreen:

Onda je bilo lako, jer smo svi uglavnom bili iz BG i okoline, a sad koliko vidim, razbacani smo po celoj Srbiji, a i Rep.Srpskoj. ;)

Osjecam se uvrijedjenim... :ljutko:

Zaboravio si navesti da nas ima i u Sarajevu... :mrgreen:

P.S. Ja bih došao da sjedim u nekoj bašti, ispijam pivo, dobacujem trebama, a vi ganjajte loptu, mogu suditi po potrebi, ali ne volim se znojiti... :klap:

A reci mi kakav je bio taj prošli fudbal mislim jesu došli svi koji su obećali i jel bilo velikih odstupanja u starosnoj dobi među vama, gdje ste igrali? Baš me zanima to a inače ja sam uvijek za fudbal, tenis i tako ali nažalost ozbiljni kilometri nas dijele

Možda da si malo konkretniji sa prijedlogom ili da si opisao kako je bilo prošli put i ovo što sam postavio možda bi se ljudi javljali na kraju krajeva ko je zainteresovan nek te kontaktira na pp, pa ako se jave 4 čovjeka i to je dobro svako od vas 4 povede 2-3 kolega sa sobom i kuvanje može da počne.

Mislim dobra ti je ideja ali promjeni malo taktiku očigledno ovaj javni poziv ne daje rezultate ili da vidiš ko je iz BG pa da im na pp pošalješ prijedlog.

Hajde dođite u Bijeljinu, ja sam svima negdje na pola puta otprilike! ;)

Pa ja sam napisao vec da nisam bio tada, a mile je ostavio link gde mozes da procitas komentare o tome kako je bilo, bilo im je super.

Ja sam predlozio da igramo u subotu u bg ili ns, pa nek se jave ostali ko je odakle i kome kad odgovara pa cemo se dogovoriti. Ako cemo u bg kod geneksove kule ima fudbalski stadion uvek slobodan mozemo da opicimo na travi.
Ako cemo u ns, u petrovaradinu isto mozemo na travi na male golove a i na betonski na rukometne, a mozemo i na travi na golove malo vece od rukometnih.

Ne znam sta konkretnije od toga da kazem sad. Valjda treba i drugi da se jave i daju predlog pa da se dogovorimo.

Ali niko da se javi...nas trojca samo.... nema veze ako se i ne dogovorimo sad mozemo neki drugi put .... mozemo i u sali da zakupimo termin jedan ako se okupimo na jesen ili zimu........neke godine....samo ljudi ide smak sveta,posle ce biti kasno...

Back