Okupaciona vlast na Kosovu zabranila ulazak Srbima iz centralne Srbije

download.php

Ево ко има пикадо..нова верзија..упдејтована

Руси су им данас лепо послали поруку ДА ТО НЕ СМЕЈУ ДА РАДЕ, да не смеју да успостављају ГРАНИЦУ ... видећемо......

Rusi su poslali poruku, tačno je. Rusima je sve jasno. Danas Srbija - sutra Rusija. Zanimljivo je koliko okupatorske sile traže i dalje neke uslove...sikter bre, Srbija treba da im pokaže zube, nema drugog izlaza.
Evo bili su protesti u CRNOJ GORI, CNN ništa nije prikazao, drugim rečima, briga ih za mirne proteste, oni svoje ciljeve ostvaruju stvarajući ucene cepaju nam zemlju. To Srbija a i Rusija ne bi smele da dozvole.

Sve ovo šta se trenutno radi je vec vidjeno u sloveniji.
U stilu, oni bi kao da se odcepe a mi im kao nedamo.Naša vlast mora da ima jasne ciljeve.Ako je država okupirana,a jeste,zna se šta se radi.U suprotnom cuti i pokri se ušima.Bezveze je mitingovati,rušiti grad i slicno jer to nije za ozbiljne države.

Pa ako ovako nastave da žive u "utopiji" da se ništa ne dešava, imaće problema.Treba da preduzmu neke konkretne korake, koje bre "diplomatske note", o čemu mi pričamo ? Nema više saradnje sa okupatorom. Pa ljudi će ginuti na Kosovu ako ovi ništa ne preduzmu, a naša braća sigurno neće moći da posmatraju kako ih ubijaju. Država treba da bude svesna, da se naoruža, za ovih 8 godina Albanci su se naoružali do zuba, nisu džabe skoro pronašli snajper kod onog Albanca što su ga nedavno uhvatili. Pa oni su puni oružja, zapad ih finansira, a mi smo našu vojsku rasformirali. Nemožemo sedeti i čekati kako nas komadaju, pa doći će na red i Vojvodina, Raška, oni prave Albansku državu, to treba zaustaviti, pobiće nam sav narod dole i proterati. Bolje bi bilo da država preduzme hitne mere i traži pomoć od Rusije. Nema više međunarodnog prava, pogaženo je sad vlada zakon jačeg.

Slažem se da sad ogoljeno vlada samo sila. Sve norme međunarodnih odnosa su srušene. Rusija nikad nije bila jača ni ozbiljnija još od kubanske krize. Ovo igranje naših glavonja ambasadori i ostale zezalice ne vodi ničemu. Baš koga zabole hoće li u njegovoj zemlji da sedi srpski ambasador ili ne.
Treba otvoreno pitati Ruse da li će zarad svojih interesa stati otvoreno u odbranu legitimnog prava da vojno rešimo pitanje otcepljene pokrajine. Ako odgovor bude pozitivan nema šta da se čeka. Ameri sigurno neće rizikovati otvoreni sukob na ivici rata sa Rusijom da bi nas ponovo bombardovali zbog Šiptara. Pogotovo što ovaj put po tom pitanju ne bi bilo nikakvog jedinstva u NATO-u, jer mnogim NATO zemljama preti slična opasnost. Ubeđen sam da bi jedna Španija ladno dala legitimitet takvoj akciji kako bi sebi obezbedila pravo da isto reaguje ako bude potrebno u svojim secesionističkim pokrajinama.
Onaj nesrećnik Ponoš je koj dan izjavio da vojska ima snage da pregazi Kosovo u pokretu sa sve UĆK i KFORom, ali da mi to ne smemo zbog kasnije reakcije NATO-a. E pa generale ako ti Rusi kažu da smeš onda smeš.

Rusi su poslali poruku, tačno je. Rusima je sve jasno. Danas Srbija - sutra Rusija. Zanimljivo je koliko okupatorske sile traže i dalje neke uslove...sikter bre, Srbija treba da im pokaže zube, nema drugog izlaza.
Evo bili su protesti u CRNOJ GORI, CNN ništa nije prikazao, drugim rečima, briga ih za mirne proteste, oni svoje ciljeve ostvaruju stvarajući ucene cepaju nam zemlju. To Srbija a i Rusija ne bi smele da dozvole.

А и наша РТС је дала врло, врло мало... видећемо да ли ће посветити неку озбиљнију емисију овом догађају у ЦГ који је такође био величанствен.

Slažem se da sad ogoljeno vlada samo sila. Sve norme međunarodnih odnosa su srušene. Rusija nikad nije bila jača ni ozbiljnija još od kubanske krize. Ovo igranje naših glavonja ambasadori i ostale zezalice ne vodi ničemu. Baš koga zabole hoće li u njegovoj zemlji da sedi srpski ambasador ili ne.
Treba otvoreno pitati Ruse da li će zarad svojih interesa stati otvoreno u odbranu legitimnog prava da vojno rešimo pitanje otcepljene pokrajine. Ako odgovor bude pozitivan nema šta da se čeka. Ameri sigurno neće rizikovati otvoreni sukob na ivici rata sa Rusijom da bi nas ponovo bombardovali zbog Šiptara. Pogotovo što ovaj put po tom pitanju ne bi bilo nikakvog jedinstva u NATO-u, jer mnogim NATO zemljama preti slična opasnost. Ubeđen sam da bi jedna Španija ladno dala legitimitet takvoj akciji kako bi sebi obezbedila pravo da isto reaguje ako bude potrebno u svojim secesionističkim pokrajinama.
Onaj nesrećnik Ponoš je koj dan izjavio da vojska ima snage da pregazi Kosovo u pokretu sa sve UĆK i KFORom, ali da mi to ne smemo zbog kasnije reakcije NATO-a. E pa generale ako ti Rusi kažu da smeš onda smeš.

Pa Rusi su nam dali zeleno svetlo. Rekli su da NATO ne sme intervenisati. Pa nemože Hašim Tači da živi slobodno, a ja da živim u zemlji koju je on okupirao. Krajnje je vreme da se te grupe pohvataju, pohapse i osloboditi one ljude što žive u Getu, ono niko ne zaslužuje da živi onako. Ono nije život, ono je robovanje. Pa ako ćemo da se potčinjavamo i robujemo tiraninu mi ne vredimo kao narod ni pišljivog boba. Oni mogu postavljati uslov i da proglasimo da Srbija više ne postoji, svetski silnici mogu da traže šta god im se prohte, a naše je da li ćemo na to da pristanemo. Ni jedan Srbin neće pristati da živi kao rob, da živi onako kako okupatori diktiraju.

А и наша РТС је дала врло, врло мало... видећемо да ли ће посветити неку озбиљнију емисију овом догађају у ЦГ који је такође био величанствен.

Ma ja smatram da CNN ne bi zarezivao onaj veličanstven miting i moleban u Beogradu da nije gorela njihova ambasada. Nego su se zapitali što sad gori naša ambasada ?
Posvetili bi 2 minuta mitingu, i ajde ćao Srbijo, boli njih uvo za naše molbe, oni imaju plan da razbiju našu zemlju, a potom Rusiju i da se ugnezde i tamo. Svaki slobodarski narod to ne treba da dozvoli.

Back