Oktobar - gde ici?

Oktobar - gde ici?

moj odgovor:
na Oktoberfest

dakle u Munich iliti Minhen
:mrgreen:

http://www.oktoberfest.de/en/index.php

hofmann_xing2006_014.JPG

hofmann_xing2006_020.JPG

werkmeister_040929_01.jpg

rundgang_2006_01.jpg

ILO:
Jao, ja bih isla u Maroko. Ne znam da li je neko bio tamo u jesenjim mesecima?

Rana jesen u Maroku je isto sto kod nas leto,znaci vratices se (ako se vratis,smeh!) crna,
i prelepa..Znam o cemu pricam jer sam tamo bila vec nekoliko puta..inace sezona kupanja i suncanja traje tokom cele godine ali ne na okeanu niti moru zbog jakog vetra i velikih talasa,vec na mnogobrojnim gradskim i hotelskim bazenima sa slanom vodom..
Ako te jos nesto zanima,slobodno pitaj
Pozdrav
Louise

Phantom der Nacht:
NARAVNO da je Maroko pravi izbor...., problem je samo cena, pošto nema letova iz Srbije....

Maroko i nije toliko skup van sezone,rezervacija sasvim pristojnog hotela tipa 3-4 (oko 40-50-60eur dnevno na Bd de la Corniche Ain Diab,to jest onaj elitniji obalski deo Kazablanke)
se vrsi preko neta ili telefona,a sto se karte tice,najeftinija je preko alitalia i moze da se nadje za 390eur sa sve aero-taksama
Sto se vize tice (25eur)marokanska ambasada je izdaje na 1 mesec,treba samo na uvid rezervacija nekog hotela (koji mozes nakon dobijene vize da otkazes i da nadjes sta ti odgovara na licu mesta,uvek je mnogo povoljnije!) E sad,ako slabo stojis sa francuskim,jer oni su tamo svi duduci za engleski,onda bolje sredi sve to ovde preko neke agencije..Ja cu mozda ponovo u Kazablanku do kraja ove godine, pa ako si raspolozena da napravimo neki deal,ostanimo u vezi..jer ja francuski govorim i pisem bolje od naseg..
Pozdrav
Louise

Odnos cena-kvalitet za ovaj period godine je najbolji za Egipat, znaci za te pare nema nista bolje. Uz dobar odabir hotela se sigurno neces pokajati. Naravno ovo nije najsrecnija varijanta jer uvek postoji masa egzoticnih destinacija koje su svakako atraktivnije ALI za to ipak treba izbrojati cetvorocifreni iznos po coveku sto nije slucaj za EG, imas zagarantovano dobro vreme, dobru uslugu, lepo more, pristojnu plazu, atraktivne izlete, prejeftinu vanpansionsku ponudu, itd... jedina mana jeste to sto se moze reci da je dan kratak ali ja sam jednom bio cak i pocetkom novembra pa mi je bilo sasvim ok tako da... :)

U centru se leče:

* oboljenja kičme,
* spondiloza,
* diskopatija,
* išijas,
* oboljenja kukova, kolena, ramena i šake,
* stanja posle povrede,
* primarni sterilitet
* i oboljenja jajnika

Pa NE BOLUJEM od ovih bolesti, zA SADA.....Imaš još neku preporuku ?

Tunis je dobar i u drugoj polovini oktobra, sigurno ćeš se kupati, mnoogo bezbedniji od Egipta, ali uveče moraš obući nešto da dugim rukavima - provereno!!
E sada, u ovom periodu je u Egiptu toplije, i ne trebaju ti dugački rukavi za veče, a u Hurgadi u hotelima SUN&SEA i Safiru možeš da se kupaš čitave noći, nema zabrane, mi smo se u oktobru kupali, kao i ćerkica koja je tada imala 4god., pa sada biraj - ne možeš sve da imaš - pogotovo u ovom delu godine :???:
U svakom slučaju lepo se možeš provesti na bilo kojoj destinaciji, sve zavisi šta ti i tvoja polovina preferirate, ukusi i navike su različiti.... :confused:

Back