Okrugla kuća

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.300
U Izabelinu, u Poljskoj, u borovoj šumi ,nalazi se kružna kuća nazvana Circle Wood koja se bez napora stapa sa okolinom.

U kući se osećate kao da neprestano šetate šumom, zahvaljujući njenim glomaznim prozorima kroz koje se pruža pogled na promenljivo okruženje. Ovu zapanjujuću kuću dizajnirao je poljski arhitektonski studio Przemek Olczik mobius architekci.

Izgrađena na površini od 400 kvadratnih metara, prvi sprat Circle Wood vile sadrži raskošne dnevne sobe, kao i garažu za dva automobila. Enterijer kuće podseća na umetničku galeriju. Do drugog sprata vas vodi moderno, umetničko belo stepenište. Drugi sprat kuće sadrži dnevni boravak, spavaće sobe i kupatilo, dok krov takođe ima šuplji prostor koji omogućava drveću da i dalje raste. Kuća ima privatni vrt u svom atrijumu što je čini savršenim utočištem.
luksuz-u-srcu-sume-circle-wood-kuca.jpeg

luksuz-u-srcu-sume-circle-wood-kuca3.jpeg

Pošto vidim da ste se šoknuli mojim komentarom...
Nisam mislila da je kuća loša...mada se meni ne sviđa...ali ja nekako drugačije gledam na tu stopljenost sa prirodom...
Ta okrugla kuća mi je previše elegantna i neskromna za ambijent ...Pa...
Ovako nešto je za mene ..stopljenost sa prirodom...

Pogledajte prilog 914271
Pogledajte prilog 914272

Ovo što si ti postavila predstavlja tipičan primer moderne kolibe, vikendice za odmor u sred šume, daleko od civilizacije i gradske vreve. Circle wood house ili Okrugla drvena kuća po nameni predstavlja modernu stambenu kuću. Nalazi se u blizini Varšave (samo 5km severozapadno od grada) u verovatno elitnoj, skupoj, pošumljenoj četvrti i zbog toga deluje a i jeste estravagantna.

Ukoliko grešim, molim kompetentnije da me isprave.

Ovo što si ti postavila predstavlja tipičan primer moderne kolibe, vikendice za odmor u sred šume, daleko od civilizacije i gradske vreve. Circle wood house ili Okrugla drvena kuća po nameni predstavlja modernu stambenu kuću. Nalazi se u blizini Varšave (samo 5km severozapadno od grada) u verovatno elitnoj, skupoj, pošumljenoj četvrti i zbog toga deluje a i jeste estravagantna.

Ukoliko grešim, molim kompetentnije da me isprave.
Ne , u pravu si ..to što sam postavila i jesu brvare ili kolibe u šumi ...
Ta okrugla kuća nije u istoj priči sa njima...No...Ono što sam htela tim postavljanjem je samo da objasnim šta za mene znači -stopiti se sa prirodom i biti priroda.

Ne , u pravu si ..to što sam postavila i jesu brvare ili kolibe u šumi ...
Ta okrugla kuća nije u istoj priči sa njima...No...Ono što sam htela tim postavljanjem je samo da objasnim šta za mene znači -stopiti se sa prirodom i biti priroda.

U ovom slučaju mislim da se "stapanje sa prirodom" odnosilo na šuplji krov kroz koji drveće nesmetano raste...

Back