Okreni, obrni ona je : Srećna žena !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Na zakon o zabrani pušenja, na jednom sajtu je stiglo brdo komentara, ali ovaj mi je HIT-stoleća.
Pogledajte šta kaže jedna čitateljka:

Ja sam 26 godina pušila i bila sretna zbog toga, usled bolesti sam morala da ostavim cigarete. Posle niza samostalnih ,neuspešnih pokusaja sam otisla u centar za lasersko odvikavanje od pusenja i posle samo jednog tretmana ja vec godinu dana ne pušim i sto je najvažnije srećna sam zbog toga.Ovaj ili onaj način svejedno je,samo ostavite to zlo i bićete srecniji,verujte mi na reč.

P.S. Ko kaže da čovek ne može da bude srećan i kad puši, i kad ostavi cigare, eto gore primera.
A vi jeste srećni što pušite, ili ste srećni što ne pušite, ili ????

Na zakon o zabrani pušenja, na jednom sajtu je stiglo brdo komentara, ali ovaj mi je HIT-stoleća.

Ja sam 26 godina pušila i bila sretna zbog toga, usled bolesti sam morala da ostavim cigarete. Posle niza samostalnih ,neuspešnih pokusaja sam otisla u centar za lasersko odvikavanje od pusenja i posle samo jednog tretmana ja vec godinu dana ne pušim i sto je najvažnije srećna sam zbog toga.Ovaj ili onaj način svejedno je,samo ostavite to zlo i bićete srecniji,verujte mi na reč.

P.S. Ko kaže da čovek ne može da bude srećan i kad puši, i kad ostavi cigare, eto gore primera.
Neutralna.:)
cigarette,photography,sexy,smoke,smoking,girl-b0d780d85480280f2cabfe813d1c3475_h.jpg

A koji sajt?

U duvanskom dimu ima oko 4.000 toksičnih i više od 60 kancerogenih materija.
Srbija je država u kojoj je pušenje 1000 puta važnije, od zdravlja ljudi.

Читајући твоје постове, човек губи по 12.000 можданих ћелија по реченици. Наспрам тога, никотин дође као лекић, према томе....

ахахахах...
какав бре дуван....

Млеко које користите..има хормоне, емулгаторе, пестициде и антибиотике.... а као здраво...
А о месу и осталом да не почињем...

а да се осврнемо на флуоризацију воде:

Правна и медицинска страна флуоризације:

http://www.greenparty.org.uk/files/reports/2003/F illegality.htm

http://www.kidney.org/atoz/pdf/Fluoride_Intake_in_CKD.pdf
http://www.cdc.gov/fluoridation/safety/osteosarcoma.htm
http://books.google.com/books?id=3U...X&oi=book_result&resnum=6&ct=result#PPA488,M1

И још пар чињеница:

The following nations previously fluoridated their water, but stopped the practice,
with the years when water fluoridation started and stopped in parentheses:

* Federal Republic of Germany (1952–1971)
* Sweden (1952–1971)
* Netherlands (1953–1976)
* Czechoslovakia (1955–1990)
* German Democratic Republic (1959–1990)
* Soviet Union (1960–1990)
* Finland (1959–1993)
* Japan (1952–1972)

Дакле!

Пушење?
Апсолутно лична ствар сваког појединца...............пушење по мени не треба забрањивати али га не треба ни рекламирати......право сваког човека је да одлучи да ли ће пушити или не и нико не би смео да се у то меша.
Ја лично не пушим али ми никада није сметало да особе у мом окружењу то чине нити сам им бранио да пуше у мојој кући.

Него зашто је ова влада пре пар месеци поклекла пред ултиматумом дуванских компанија и одустала од доношења закона?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back