Okreni broj 95

glavapunaendorfina

Primećen član
Poruka
516
Sad ti je jasno da
mojim problemima
kraj nikad nece doci
raskidas
dugo si trpela
dugo se nadala
sve ce to samo proci
mastala
okrenem broj 95 (odem kod psihijatra)
kao sav normalan svet
i automat (nauka) kaze tacno vreme
okrenem broj 95
kao sav normalan svet
cujem da kasno je (F19: jos 5 godina ce mi posledice prethodnog uzimanja droge biti lose po psihu, cak i da je ne uzmem nikad vise)

Koliko je ovo istina? Pa stihovi govore o istini, i istina je da sam ovo cuo, ali je li to sto sam cuo istina?
Pa mislim da su to pozitivne rupe u glavi, rupe iz kojih ce nici cvijece koje nije sa ove planete, a da si petlje pozitivne petlje koje vode ka transcendentalnom.
Ali dok to ne izraste i ne razmrsi se, kasno je za 90% ljudi da mi budu prijatelji, jer ja nisam isti kao oni, i necu nikad ni biti, ali cu moci da se za 5 godina ispupcim pud dolje, prema zemlji, i da ih bolje shvatim, dozivim, i vidim, pa samim tim i da se druzim sa njima.
Jos sam u supersonicnoj prasini, koja smeta pogledu 90% ljudi na mene da me dobro vide jednako koliko i meni njih. Jos mi se trazi, i jos cu uzimati, ali ne svaki dan, nego svaki 5ti.
A 95 necu ni da okrecem, iako mi prija to sto za razliku od 90% ljudi ja umjesto tacnog vremena cujem da je kasno, nekako se ponosim sto automat ima poseban odgovor za mene.
STOP SVAKODNEVNOM UZIMANJU MARIHUANE! "Kasno je" zvuci pomalo jezivo, posebno kad to cujes od automata i u rano jutro. A supersonicna prasina je kao i svaka prasina - prasina, a to sto je "super" znaci da jeste super, ali ne znaci da je vise super od toga kad prasine nema, a nema je ako se izmedju uzimanja prave razmaci!

од вишка глава боли... и од недостатка.
није медиокритет добар, само је запостављен.
човек је сувише напредан за људе.

Mislim da si suvise u svojoj glavi iskontruisao ono sto ustvari zelis da cujes i to ti zvuci kao neka uteha.
F 19 je dijagnoza Duševni poremećaji i poremećaji ponašanja uzrokovani upotrebom više psihoaktivnih supstanci i dr, znaci za politoksikomaniju nezavisno od vremena trenutne apstinencije.
Ne odgovara mi pesama tom trenutnom stanju, pesma govori o z/m odnosu i kad je za to pomalo kasno.
Mislim da nikad nije kasno za tako nesto o cemu ti pises, pogotovo tu ne treba tako posmatrati odnos sa drugim ljudima i ubacivati prijatelje u pricu. Pravi prijatelji ce se uvek naci, a istrajnost i borba ne zavise prvenstveno od njih. Posledica ce uvek biti (manje ili vise) krace ili duze, to ne treba da bude nikakva kocnica ka ulasku u svet realnosti i trezvenosti. Svaki pocetak je tezak na svoj nacin...

delirijume zavisnosti,treba gledati kroz pogresne navike,zato sto je lakse osloboditi se navike nego zavisnosti

- - - - - - - - - -

delirijume zavisnosti,treba gledati kroz pogresne navike,zato sto je lakse osloboditi se navike nego zavisnosti

Mislim da si suvise u svojoj glavi iskontruisao ono sto ustvari zelis da cujes i to ti zvuci kao neka uteha.
F 19 je dijagnoza Duševni poremećaji i poremećaji ponašanja uzrokovani upotrebom više psihoaktivnih supstanci i dr, znaci za politoksikomaniju nezavisno od vremena trenutne apstinencije.
Ne odgovara mi pesama tom trenutnom stanju, pesma govori o z/m odnosu i kad je za to pomalo kasno.
Mislim da nikad nije kasno za tako nesto o cemu ti pises, pogotovo tu ne treba tako posmatrati odnos sa drugim ljudima i ubacivati prijatelje u pricu. Pravi prijatelji ce se uvek naci, a istrajnost i borba ne zavise prvenstveno od njih. Posledica ce uvek biti (manje ili vise) krace ili duze, to ne treba da bude nikakva kocnica ka ulasku u svet realnosti i trezvenosti. Svaki pocetak je tezak na svoj nacin...

Za one koji misle da sam pjesmu pisao u smislu z/m odnosa: Pjesma govori o prijateljskom odnosu izmedju mene i jedne djevojke.

Back