gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Ne, pogrešno si me razumela. Ali te blam da priznaš da si ispala glupa.
Da, biće da je to u pitanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, pogrešno si me razumela. Ali te blam da priznaš da si ispala glupa.
Eto recimo ja sad tebe mogu da protumačim kao "snoba iz centra" jer braniš ideju da postoje kompletna naselja u kojima je narkomanija navika.
Al' tvoj kraj je super![]()
Kapiraš koliko je to glupo?
lexo de si ti u bataji?
da bre tu kod ovce
Lexo, krajnji OPREZ !!!ma sta zezas reci de si obrenovac?..e u ponedeljak sam bio bajsem
Ne postoje "tradicionalno narkomanski krajevi". Postoje samo ljudi koji se hvale da su odrasli u "takvoj džungli" i da su mnogo urbani, prošli sito i rešeto.
Onda ne pripisuj meni svoje osobine.Naravno da postoje. Postoje statistike i postoje opštine sa većim ili manjim brojem registrovanih narkomana. I da, jesam urbana, i mnogo puta sam videla ljude koji se drogiraju na stepenicama ili u ćošku moje zgrade. Imala sam drugove koji su umrli zbog droge. I drugove koji su se izvukli, ali su u procesu izmučili svoje porodice na najstrašniji način. I jesu mi droge ceo život na dohvat ruke, a nisam uošte morala da se trudim da ih nađem. I nisam jedina.
Uzgred, i u mom kraju su umirali od droge i drugovi i poznanici i viđala sam ih kako se drogiraju, a uopšte nisam urbana.Naravno da je uvek kriv čovek koji reši da se drogira. To je toliko banalno da nije potrebno ni spominjati. Ali mi ide na onu stvar kada neko likuje što nije narkoman.
Zaobiđi temu, šta se sad praviš važna što si uspela da kažeš NE drogama. Neukusno je to pričati nekome čiji se recimo brat ili dečko drogira, kapiraš?
To su oni koji se javljaju na teme o debljini da prijave da ne mogu da se ugoje, iako se ožderavaju; koji se na temama o usamljenosti hvale kako su našli ljubav, i slično...
To što nisi urbana je tvoj problem, a da ti je problem se vidi iz aviona - ti si prva bacila tu reč u opticaj, da bi se narugala meni. A znaš zašto? Zato što sam tri posta pre toga rekla da sam iz centra. I celo ovo pro*eravanje ovde je samo o tome. A ovo o 'narkomaskom kraju' - znam šta ti ide na živce, ali ja nisam klinac od 20 godina, i nije u pitanju nikakva mistifikacija ni uzdizanje sebe, nego činjenica. Ti si došla na temu i rekla ženi - koja ima problem - da je glupo napisala tekst, smejala se i rugala, i onda počela neku priču o selu, gradu, o naselju... Koga bre boli uvo za to? Tema je: da li imate neki savet?Onda ne pripisuj meni svoje osobine. Uzgred, i u mom kraju su umirali od droge i drugovi i poznanici i viđala sam ih kako se drogiraju, a uopšte nisam urbana. Svaki klinac od 20 do 25 će za svoj kraj (svoje mesto) reći da je "narkomanski" jer je to kul i čini ga "preživelim" i jačim. Ja o tome nisam pisala ali vidim da ti jesi.
Ja sam mislila da taj trip sa hvalisanjem kako si iz centra (ili iz većeg mesta) prolazi u srednjoj, ali izgleda ne.
Da, ja sam došla na temu i napisala ženi koja je napisala glup tekst da je napisala glup tekst, pa? Uvek ću to da napišem.
Ti si došla i moj komentar okarakterisala kao "likovanje nad time što nisam narkoman" (što veze ni sa čim, aman baš ni sa čim nije imalo), a potom si sama likovala kako živiš u "narkomanskom kraju" a nisi narkoman. A tvoji drugovi svi ratni invalidi.
Mslm *******, očigledno nemaš sa mnom problem nego sa sobom. Reši to.
Čista logička povezanost.Napisala sam ti da 'likuješ što nisi narkoman' iz vrlo prostog razloga: zato što si zezala ženu koja je postavila temu.
I dalje ću da tvrdim da SELO NIJE KRIVO što joj se muž drogira.
***** VAS URBANI TRIP SVE REDOM. SERE MI SE OD VAS.
Kakve to veze ima sa mojim pitanjem?Evo zbog ovoga. Ti stalno pričaš o tome.
Pitaj samu sebe, ja nisam počela da pričam o urbanosti, boli me uvo za to.
I dalje ću da tvrdim da SELO NIJE KRIVO što joj se muž drogira.
***** VAS URBANI TRIP SVE REDOM. SERE MI SE OD VAS.
Kakve to veze ima sa mojim pitanjem?