Oko cega...

Srdj@n:

ForumLove.gif
:wink:

Kad mi kaze "ne znam, videcemo" a ja znam da zna ali nece da mi ispuni... :roll:
kad uvek ali uvek misli da je u pravu... :x
kada ocuti bitne stvari :cry:
kada ja pricam nebitne... 8)
kada mu dokazujem ono sto je po prirodi nedokazivo, otkrivam otkriveno ... :D
kada kazem "ne" .... :wink:
itd...kada se setim, dodacu... :D

evo zadnji put sam se posvadjao sa devojkom danas..oko njenog bivseg decka..neka kretencina sto je hteo da je zeni...inace je pop...mislim treba da se ozeni da bi postao pop...pa valjda ona nije htela...sta znam...cenim ja crkvu i svestena lica..ali ovaj je totalni idiot..po ceo dan me davi oko nje...ja mu kazem aman pope ne zanima me to...idi zeni se sa njom ako hoce..sta imam ja s tim..to je vas problem...on valjda misli da sam ga ja zayebao sto sam je smuvo...i pravo da vam kazem nije mi bas svejedno da se kacim sa tim ljudima sto su blize "gore"...moze neku prokletinju da mi navuce na glavu...sta znam ja sta sve oni znaju...tako da sam danas tri debela sata ubedjivao ovu moju davojku da se uda za njega da nas ne bi sve prokleo...sta bi joj falilo da bude popadija...nista...ko sav normalan svet...ali izgleda da se ta ideja njoj nikako ne svidja...yebala mi sve po spisku...ej..isla godinu dana sa popom ...a i dalje psuje...svasta..

avesic:
lav607:
Srdj@n:
Odakle bunaris sve ove smajlice ili kako se vec zovu :?:
Uvek pljusnes odgovarajuci :D

Dala mi Gazdarica [ mislim smajlice]..... :oops:

mislim momci ,,,,hoćete sami da zakažete il vam treba pomoć
ma znam desilo se i meni ,,, upoznam se sa dobrom ribom ,,,, ona mene gleda ja nju ,,,tako se zapitkujemo ,,,kao druzimo ,,,, maaa daj ,

Sad smo malo presli i na bi
11.gif

AllPacino:
evo zadnji put sam se posvadjao sa devojkom danas..oko njenog bivseg decka..neka kretencina sto je hteo da je zeni...inace je pop...mislim treba da se ozeni da bi postao pop...pa valjda ona nije htela...sta znam...cenim ja crkvu i svestena lica..ali ovaj je totalni idiot..po ceo dan me davi oko nje...ja mu kazem aman pope ne zanima me to...idi zeni se sa njom ako hoce..sta imam ja s tim..to je vas problem...on valjda misli da sam ga ja zayebao sto sam je smuvo...i pravo da vam kazem nije mi bas svejedno da se kacim sa tim ljudima sto su blize "gore"...moze neku prokletinju da mi navuce na glavu...sta znam ja sta sve oni znaju...tako da sam danas tri debela sata ubedjivao ovu moju davojku da se uda za njega da nas ne bi sve prokleo...sta bi joj falilo da bude popadija...nista...ko sav normalan svet...ali izgleda da se ta ideja njoj nikako ne svidja...yebala mi sve po spisku...ej..isla godinu dana sa popom ...a i dalje psuje...svasta..

Brate, nek se nosi i on i njegova crkva u tri lepe pi.zde materine!
Ako devojka tebe voli i ako ti nju volis izmedju Vas ne sme da stane NIKO!
Pogotovu pop. Nek on svoje titule realizuje sam, ljubav dvoje ljudi je Svetinja, veca od bilo kog boga. On bi prvi to trebalo da zna. I ako bi iko morao zbog toga da naje.be on ce biti taj. Nemas cega da se plasis. Cuvaj ono sto je tvoje. Sakali ce pokusati u ime kojekakvih bogova i sra.nja da ti uskrate ono sto jeste tvoje, ono sto si sagradio, zarad svojih fanaticnih ideala.

Back