Oко 50 милиjарди долара нелегално изнето из Србиjе

Ангел.

Buduća legenda
Poruka
47.356
Mедиjи готово свакодневно пишу о корупциjи, проневерама и џаковима новца изношеним из компаниjа и банака, коjе су предмет истраге, али нема одговора на питање може ли се опљачкано вратити, бар делимично, у државни буџет. Више од 50 милиjарди долара нелегално jе трансферисано из Србиjе у иностранство током претходне децениjе, наведено jе у извештаjу америчке организацjе ИфГ.

http://www.tanjug.rs/videodet.aspx?galID=95489

Одоше наши новци...

Mедиjи готово свакодневно пишу о корупциjи, проневерама и џаковима новца изношеним из компаниjа и банака, коjе су предмет истраге, али нема одговора на питање може ли се опљачкано вратити, бар делимично, у државни буџет. Више од 50 милиjарди долара нелегално jе трансферисано из Србиjе у иностранство током претходне децениjе, наведено jе у извештаjу америчке организацjе ИфГ.

http://www.tanjug.rs/videodet.aspx?galID=95489

Одоше наши новци...

Одавно се зна да пљачка Србије има овакве размере - мени а ни било коме другом ништа не значи ДА СЕ ОБЈАВЉУЈЕ КОЛИКО ЈЕ ЛОВЕ ПОКРАДЕНО - ЈЕДИНО СВИМА НАМА ЗНАЧИ ПОШТО ТОКОВИ НОВЦА НЕ МОГУ ДА СЕ САКРИЈУ ДА ЛОПОВИ БУДУ ПОХАПШЕНИ А НОВАЦ ИЛИ НЕКРЕТНИНЕ БУДУ КОНФИСКОВАНЕ И ВРАЋЕНЕ У ПОСЕД ДРЖАВЕ СРБИЈЕ..... све остало су "приче за малу децу"...

Одавно се зна да пљачка Србије има овакве размере - мени а ни било коме другом ништа не значи ДА СЕ ОБЈАВЉУЈЕ КОЛИКО ЈЕ ЛОВЕ ПОКРАДЕНО - ЈЕДИНО СВИМА НАМА ЗНАЧИ ПОШТО ТОКОВИ НОВЦА НЕ МОГУ ДА СЕ САКРИЈУ ДА ЛОПОВИ БУДУ ПОХАПШЕНИ А НОВАЦ ИЛИ НЕКРЕТНИНЕ БУДУ КОНФИСКОВАНЕ И ВРАЋЕНЕ У ПОСЕД ДРЖАВЕ СРБИЈЕ..... све остало су "приче за малу децу"...

А ко ће то да одради кад рука руку мије... Једино да нам дође Швабо и реши ствар, онако, по швабски.

А ко ће то да одради кад рука руку мије... Једино да нам дође Швабо и реши ствар, онако, по швабски.

Оће, сaд ће Швaбa дa купи зa мaле пaре све преостaле ресурсе и све што још доноси приход, пa ће новaц и легaлно дa се одливa код њих, a ми ћемо дa рмбaмо зa чинију чорбе дневно и дa будемо срећни што имaмо послa...

- - - - - - - - - -

sve je to posledica vladavine proEU stranaka i placenika....

Mislite da su oni sami na svoju ruku opljackali te pare?

Ne drugari - sve je to uradjeno u dilu sa EU .
Потчињени не склaпaју дилове, то је урaђено по нaлогу ЕУ.

Оће, сaд ће Швaбa дa купи зa мaле пaре све преостaле ресурсе и све што још доноси приход, пa ће новaц и легaлно дa се одливa код њих, a ми ћемо дa рмбaмо зa чинију чорбе дневно и дa будемо срећни што имaмо послa...

tako je.

Evo spremaju prodaju Telekoma Nemcima da pokriju deficit za ovu godinu.

Dogodine EPS i to je to posle samo roblje...

Mada i sad smo

Mito brate ne preteruj...shta bi mi sa tim parama...:lol:

sve je to posledica vladavine proEU stranaka i placenika....

Mislite da su oni sami na svoju ruku opljackali te pare?

Ne drugari - sve je to uradjeno u dilu sa EU .

Наравно!!! - Пљачкање земаља Источног блока ЈЕ УНАЗАД 20 ГОДИНА ЗАУСТАВИЛО ЕКОНОМСКО ПРОПАДАЊЕ ЕУ-рупе..... КАДА ТА ПЉАЧКА СТАНЕ - И ОНИ ЋЕ ПРОПАСТИ........

Ништа онда, да издржимо нових 500 година. :)

ma nije problem da mi izdrzhimo,zhilavi smo mi,
nego shta cemo kad oni propadnu!?
kako cemo u eu? :lol:
mislim da Srbija treba da uchini sve da sprechi propadanje eu,
i da im od srca pomognemo,ne bi smo li i mi dobili shansu da postanemo chlanica,
msm,kad se ovi nashi vec toliko trude i zapinju,greota da im sve to propadne! :)

ma nije problem da mi izdrzhimo,zhilavi smo mi,
nego shta cemo kad oni propadnu!?
kako cemo u eu? :lol:
mislim da Srbija treba da uchini sve da sprechi propadanje eu,
i da im od srca pomognemo,ne bi smo li i mi dobili shansu da postanemo chlanica,
msm,kad se ovi nashi vec toliko trude i zapinju,greota da im sve to propadne! :)

Послаћемо им нашу ЕУ елиту, да им послуже као дворске луде.

2015. водовод и ау п.м.

А бање?

prvo pre nego se počne razmišljati o mogućnosti povratka tih milijardi tužilaštvo srbije i to posebno odeljenje ,treba da se pozabavi ljudima koji su to omogućivali i donosili takve zakone uz čiju pomoć su i otišle ove milijarde......istraga se ne bi trebala voditi pojedinačno već grupno jer se radi o više lica i političkih stranaka i svima da se sudi kao pripadnicima jedne kriminalne grupe koja je za cilj imala osim ličnog bogaćenja nego i na slabljenje pozicije države i njenih nacionalnih interesa po svim osnovama......pa da se kaže......istraga i optužnica treba biti objedinjena kako za izdaju zemlje tako i za pljačke,prevare i laži i razme druge malverzacije koja počiniše strani poslušnici dosa a kasnije onih grupisanih oko ds klana.......e kada se budu osudili počinioci tih dela onda se treba baciti u potragu za tim novcem jer za to postoje uslovi jer se radi o osuđujućoj presudi za sve pripadnike tog klana i na osnovu toga jer se radi o teškom krivičnom delu država bi možda i mogla da potražuje deo tog novca.......znači prvo ime i prezime......pa sve redno.....

Pоšto se priča o prethodnoj deceniji, prvo treba istražiti Koštuničinu vladu od 2004-2008 (DSS-SPO-G17-Podrška SPS....Bubalo, Popović...) pa zatim DS-DSS-G17 , pa zatim Cvetkovićevu (DS-SPS-G17). Ako ste primetili, a verujem da jeste, u sastavu ovih vlada su gotovo sve partije sem radikala, kao i u sastavu trenutne garniture.
Ko se od kolega i dalje zanosi da će bilo šta biti urađeno povodom iznesenih para? :hahaha:

Pоšto se priča o prethodnoj deceniji, prvo treba istražiti Koštuničinu vladu od 2004-2008 (DSS-SPO-G17-Podrška SPS....Bubalo, Popović...) pa zatim DS-DSS-G17 , pa zatim Cvetkovićevu (DS-SPS-G17). Ako ste primetili, a verujem da jeste, u sastavu ovih vlada su gotovo sve partije sem radikala, kao i u sastavu trenutne garniture.
Ko se od kolega i dalje zanosi da će bilo šta biti urađeno povodom iznesenih para? :hahaha:

Ово скоро да се и уклапа у: Бог изабра лудо да посрами мудро... :D

Ako su ti zlotvori rekli 50 milijardi znajte da je jos dvaput toliko izneto i ukradeno.ali ne vratismo mi to nikad a mozda ni tad,jedino preostaje da se jos vise ututumuljimo savijemo glave i cekamo da nas dokrajci ova bagra lopovska,kad ni zasta nismo onda cutite i trpite a svako svoj posao neka radi kao i do sada,mozda dodje neko sa nebesa da otvori oci ovom narodu.

Ako su ti zlotvori rekli 50 milijardi znajte da je jos dvaput toliko izneto i ukradeno.ali ne vratismo mi to nikad a mozda ni tad,jedino preostaje da se jos vise ututumuljimo savijemo glave i cekamo da nas dokrajci ova bagra lopovska,kad ni zasta nismo onda cutite i trpite a svako svoj posao neka radi kao i do sada,mozda dodje neko sa nebesa da otvori oci ovom narodu.

Тaко је, сaвијaћемо глaве све док нaм се исте не нaђу у сопственим гузицaмa, a тaмо ћемо ондa нaћи и хрaну..

Back