okej

volela bih da mogu po pitanju ljisa da razmišljam kao muško.. dajte neki savet, naučite me.. hvala i laku noć.. :srce:
Zvučaću kao familija iz one jedne pesme Ateist repa, ono ''sine, јеbi svaku mačku...'', ali za način razmišljanja mačo lika tipično je pravilo da se ne sme dozvoliti promašivanje penala, čisti ziceri se moraju realizovati, znači bez oklevanja kresnuti sve ono što se nudi, a u skladu je sa kriterijumima, jer svako predomišljanje može biti kontraproduktivno. :deda:

Raskidali. Hipersenzitivnost s njene strane i tretiranje kao ortaka nje s moje....mozda se zaneo al I ta doza opustenosti je bila I vise nego dovoljna u odnosu na veliku vecinu zena
Ok fer si, kazes da ste oboje doprineli raskidu: Njena hipersensitivnost i tvoje tretiranje nje kao ortaka. To je odraz zrele licnosti..
Interesuje me ona sad u toj vezi. Kako je ispoljavala tu hipersenzitivnost?

Ok fer si, kazes da ste oboje doprineli raskidu: Njena hipersensitivnost i tvoje tretiranje nje kao ortaka. To je odraz zrele licnosti..
Interesuje me ona sad u toj vezi. Kako je ispoljavala tu hipersenzitivnost?
Pa u emotivni smisao. Sitne stvari koje ljubav znace ali ne samo da bi se dokazala posvecenost nego potreba.u stvari Tu emocionalnu hipersenzitivnost je umela da prenosi na mene u pozitivni smisao.druga strana toga je bol koju mozes naneti neodgovornoscu. E sad se Tu dolazi do sustine.pruzanje sanse a ne menajanje osjecanja. Zato ti kazem nije to klasika uslovljanje refleks. Ortacki odnos s primesu zaljubljenosti I osjecanja znacaja gde postoji privlacnost u fizicki smisao.e sad dal Taj odnos povecava privlacnost u moje oci ***** li ga.....

Pa u emotivni smisao. Sitne stvari koje ljubav znace ali ne samo da bi se dokazala posvecenost nego potreba.u stvari Tu emocionalnu hipersenzitivnost je umela da prenosi na mene u pozitivni smisao.druga strana toga je bol koju mozes naneti neodgovornoscu. E sad se Tu dolazi do sustine.pruzanje sanse a ne menajanje osjecanja. Zato ti kazem nije to klasika uslovljanje refleks. Ortacki odnos s primesu zaljubljenosti I osjecanja znacaja gde postoji privlacnost u fizicki smisao.e sad dal Taj odnos povecava privlacnost u moje oci ***** li ga.....
Sad, ako sam dobro razumeo:
Druga strana toga je bol koji mozes da naneses u odnosu gde se pruzaju sitne stvari koje ljubav znace.
Tipa jedno jutro si joj zaboravio reci da je volis i povredio si je?
Kako mislis na pruzanje sanse a ne menjanje osecanja?

Sad, ako sam dobro razumeo:
Druga strana toga je bol koji mozes da naneses u odnosu gde se pruzaju sitne stvari koje ljubav znace.
Tipa jedno jutro si joj zaboravio reci da je volis i povredio si je?
Kako mislis na pruzanje sanse a ne menjanje osecanja?
udje se u rutinu a s takvom zenskom to je greh opustanje je nemoguce u tom smislu
svako pruzanje sanse donosi dozu arogancije kao na popravni u skolu
ovde toga nije bilo ljubav se vracala u neokrnjenom obliku
bol moze biti i krupnija stvar al remeti budno sanjanje kod te osobe
odosmo predaleko al poenta je u tome nekad se i nervira sto je povucem na nivo ortaka al upravo o tome se radi ima tu nit za koju mogu povuci

Back