pa, lepo ti pile kaze-tesko da ce ti odgovoriti neko iskreno, na tako direktno pitanje, jer je abortus i njihov broj nesto sto se ne priznaje tek tako, jer podrazumeva uvek neku nebrigu o sebi i svom sexualnom zivotu..kad neka zena kaze da je imala abortus, retko se pomisli da ga je imala jer je ostala neplanirano u drugom stanju, iako se stitila (pukao kondom, omanula pilula, bila silovana i slicno) ili iz medicinksih razloga, vec ce prva pomisao biti-e, kako je sebi to dozvolila...
tako da ce na temu prvenstveno odgovoriti one koje su morale da abortiraju, upravo po savetu lekara, ili one (medju kojima sam i ja) koje nisu nikada abortirale
inace, to je jedna od pametnijih stvari u zivotu koje sam uradila, da nikada sebe ne dovedem u situaciju da abortiram..imala sma i srece, verovatno...mislim da sma mozda svega par puta za zivota bila u frci po pitanju trudnoce, i to je bila vise lazna, no prava frka
dva puta sam (cini mi se) popila tabletu za dan posle, jer nisam htela da rizikujem
inace, ono sto je meni za cudjenje, nevericu i sto me nervira je situacija kada sam prvi put kod nekog ginekologa i kad na pitanje koliko sam abortusa imala, ja kazem nula, a oni, svi do jednog, okrenu zacudjeno glavu ka meni i ponove "nijedan?" , kao da je nenormalno sto sa 38 godina neka zena nema nijedan abortus za sobom, ili kao da laze....sta to govori o nasem sistemu zdravstvene zastite, tj. o stavu nasih ginekologa?
bukvalno porucuju da je sasvim normalno, uobicajno, takoreci OK da svaka ima neki abortus za sobom..
iance, nema pojma koliko kosta, al cenim da je kod dobrog privatnika jedno stotka