Rasejani Prorok
Buduća legenda
- Poruka
- 30.233
Alo bre majstore...
Te oćemo ovaj model po Londonu te onaj po Štutgartu pa ima i onaj model po Parizu
Al modeli za ovo ili ono - samo šta nam odgovara, da može da se svije u Projekat na kom da se lape pare
Kakve bre biciklističke staze po Beogradu?
Za Baba Kuranu da se voza najedared pred kraj života pošto nikad to nije radila?
Slepac to može da postavi na Novom Beogradu aj na Zvezdari...
Oćeš djošu - brdo bato brdo...
Tako Djilas projektovao one šine ali DO CVETKOVE PIJACE, tada su naučni radnici došli do epohalnog saznanja da ne umeju ništa
Pa ko mača go.no A PARE naravno - uzeli. BIG Projekat, znate... OVOLIKI...
Nego aj ti lepo kad si AKEDAMSKI obrazovan(a), pa lepo REPROJEKTUJ SVOJE RODNO MESTO
Da malo liči na London aj ok... malo mesto ne može da liči na grad... na primer na Chesterfield
projektuj bar KANALIZACIONU CEV
a Beograd nemoj da mi menjaš, živim u njemu duže od tvog školovanja...
razumi me
Te oćemo ovaj model po Londonu te onaj po Štutgartu pa ima i onaj model po Parizu
Al modeli za ovo ili ono - samo šta nam odgovara, da može da se svije u Projekat na kom da se lape pare
Kakve bre biciklističke staze po Beogradu?
Za Baba Kuranu da se voza najedared pred kraj života pošto nikad to nije radila?
Slepac to može da postavi na Novom Beogradu aj na Zvezdari...
Oćeš djošu - brdo bato brdo...
Tako Djilas projektovao one šine ali DO CVETKOVE PIJACE, tada su naučni radnici došli do epohalnog saznanja da ne umeju ništa
Pa ko mača go.no A PARE naravno - uzeli. BIG Projekat, znate... OVOLIKI...
Nego aj ti lepo kad si AKEDAMSKI obrazovan(a), pa lepo REPROJEKTUJ SVOJE RODNO MESTO
Da malo liči na London aj ok... malo mesto ne može da liči na grad... na primer na Chesterfield
projektuj bar KANALIZACIONU CEV
a Beograd nemoj da mi menjaš, živim u njemu duže od tvog školovanja...
razumi me