Zaza0011
Obećava
- Poruka
- 70
Da li ici kod svog VETa, sto bi se reklo privatno je operisati ili postoje i druge opcije? Pitam radi razmene informacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bilo kad je prosla trema, Kad je primala antibiotik, ja sam je drzala i gledala u nju pa sam videla mehuric u spricu dok je ubrizgavao. Ali navodno nije opasno, samo vise boli tako.
Hvala svima na odgovorima,
najvise mi se svidja to da je vodim na vet.fakultet
Где је дао антибиотик, у мишић или под кожу? Ако је под кожу, савршено је безначајно што је убризгао мехурић. Колико знам, паметни ветови већину антибиотика и других инјекционих лекова мачкама дају под кожу, јер се све ресорбује а безболно је, па мислим да је дато под кожу. Не верујем да би Магаш макар и у журби направио глупост. Ови моји провинцијалци све дају у мишић, после се чуде што их керови упамте, па следећи пут када их виде хоће да их покољу.
Буди опрезна са факултетом. Ако ће да је оперише Магаш, онда је ОК, али ако ће то да уради, на пример, Тихомир Петрујкић, славни професор и мачкоубица, онда БЕЖИ. Види да ли ће да прихвате да је стерилишу у амбуланти (тамо где су ти интерне болести, дерматологија и кардиологија, одмах на улазу у круг фака). Тамо би то урадио Риста (Драган Ристановић, иначе Магашев партнер), плус тамо користе инхалациону анестезију која је за лако и брзо буђење закон. Онда би исто било ОК. Дакле, не залећи се, већ прво види КО ЋЕ ДА ОПЕРИШЕ. Магаш и Риста су ОК, осталима не верујем.
... Da, zaboravila sam da kazem da prede od jutros))
A o Centru za mesance kakvo vam je misljenje, evo pozitvno druzenje je to pomenula, jel bi to i preporucila ili si samo pomenula? Ko bi tamo operisao Ziko znate li?