Ok, pazi ovo

Tema je ok, samo sto se Petar.Familias nije bas konkretno izjasnio o nekim stvarima. Rekao je samo da voli matorke, mada bi voleo da bude normalan i voli klinke, ali ga zanima da li se manje ili vise folirati bla bla... Sve u svemu buckuris :)

Uglavnom, slazem se sa njim da se ovde matorke foliraju, nikog ne zanima mladji tip, i to je prica sa neke druge planete. A, u rl, iz sopstvenog iskustva znam da se stvari odvijaju potpuno drugacije... Mozda sam ja samo imao srece, mozda sam pak previse privlacan pa ne mogu da mi odole, ko ce ga znati :)

znam da se matorke lože na staložene, odmerene kul tipove, i tu sam taktiku primenio uspešno na nekolicini, ali su mi ipak drazze matorke koje se lože na mene ovakvog kaki sam nikaki :(
interesuje me kako vi zzene znate ili ne znate ko se folira a ko je takav kakvim se predstavlja?
npr znam dečka koji je vetropir do bola ali npr ima koncentraciju da se zzenama uvali na foru da se predstavi drugačije, makar na sat dva dnevno, bude učtiv staložen fin uvede se u red što bi rekli na tih sat dva tri :)
da li vam je uopšte bitno da li je to fejk?
zašto pitam, pitam jer često i kada poprilično padne maska matorke ostaju s nama dakle i pored toga što se otkrije vetropirasta ebivetrasta crta karaktera devojke hotje da ostanu s njim sa mnom kad' me ne mrzi da se foliram i ostalima koji se bave tim stvarima a svi se bavimo zlu ne trebalo i trebalo svaki dan dabogda :rumenko:
u tim situacijama ima puno ekstrema, i obično se oni najgori predstavljaju za najbolje i najviše se "transformišu" dok mi fini samo malo jer mislimo da ne treba preterivati pa onda umesto mi da smuvamo 5 matorki sedmično oni drugi smuvaju 5 a mi 3, pa majku mu kakvo je vreme došlo kad' najveći fejker osvaja najviše bambija? :D
i jedno pitanje za žene u godinama, jel istina da vam više ništa nije bitno sem romantike? :rumenko:

Dobro, romantika može, ništa joj ne fali. Ali, i peslagivanje u krevetu... :D To je zajedno vulkanski spoj

Back