Ojacavanje noktiju gelom?

Ja vec mesecima imam ojacane nokte gelom i trajni frenc.Stvarno je super stvar,nokti su malo deblji nego prirodni,ali skoro neprimetno i ono sto je meni jako vazno tupi su,pa ne mogu da ogrebem bebu...a i uvek imam savrsene nokte,ne mislim da li mi se okrnjio lak....

Imala sam nokte ojacane gelom, taj french i isla na korekture jedno godinu dana. Svaki put me je jako peklo, dok su mi se nokti susili u onoj lampici, aparatu, ne znam kako se to zove. Nokti su mi jako brzo rasli, cesto sam ih morala i sama turpijati, a uz to prirodno imam dugu nokatnu plocu.
Pre dve godine, dok sam bila u Sloveniji, pukne mi gel na jednom noktu, ja to sredim sam, sutra na jos jednom i kako nisam imala vremena, niti znala gde ici, ja to uzmem sama turpijati i trebalo mi skoro dva sata.Mogu vam reci da je taj gel, tacnije to izturpijano bas smrdelo, a nokte mi je trebalo sest meseci da oporavim.
Za mene nije gel, jer radim sve kucne poslove bez rukavica, ali nije da me izgleda lepo, volela bih i ja da ga mogu nositi, ali tu su i finansije:dash:

Da li volite nail art?

Ja obožavam....sve ideje su dobrodošle...i komentari naravno...:)

Prilozi

• skgi_906316_21950.jpg
    skgi_906316_21950.jpg
    42,7 KB · Pregleda: 22
Neukusno mi je - ružan mi je french, a ovi cirkoni i boje su mi baš sladunjavi... pitanje ukusa, ja sam druga generacija... i kada bih rešila da ukrašavam ruke i stopala - a ne znam šta bi tačno trebalo da konzumiram pa da mi to padne na pamet - ja bih uradila ovo:

hennahand.jpg

mendhifeet.jpg

hennacoptic.jpg

biće da sam u dubini duše hipik :)

Hahahaha biće da jesi...jao ja bih umrla kad bi mi ovo uradili, umrla bih od smeha, golicnjiva sam još bi mi samo ovo falilo...hahaha...dobro svako voli nešto drugo...

U svakom slučaju jako zanimljivo... :super:

Ja ipak volim malo više tetovaže, al ne bih celo stopalo ili ruku ne brini...:zcepanje:

Da li volite nail art?

Ja obožavam....sve ideje su dobrodošle...i komentari naravno...:)

Волим кад је нешто занимљиво и дискретно...
Не волим ове фазоне, као на слици, са црном линијом.... Изгледа као да има земље испод ноктију, бљак! :confused:

А јако ми се свиђају цртежи каном по рукама...:D
Имала сам их једном давно...исцртале су ми Горанке на Косову...на надланици, мање и дискретније од овога, али исто лепо. :)

Волим кад је нешто занимљиво и дискретно...
Не волим ове фазоне, као на слици, са црном линијом.... Изгледа као да има земље испод ноктију, бљак! :confused:

А јако ми се свиђају цртежи каном по рукама...:D
Имала сам их једном давно...исцртале су ми Горанке на Косову...на надланици, мање и дискретније од овога, али исто лепо. :)

Ja volim da radim sa crnom bojom, ali ne to što kažeš da izgleda kao da ima zemlje ispod noktiju...to nikad neću shvatiti kako nekome može da bude lepo...ovu sliku što sam stavila skinula sam sa neta, nisu moji...:cool:

Ja nikada nisam crtala po rukama...nisam ni imala prilike...a i ne znam ne privlači me nešto...:think:

Treba mi savet....koristim 2M Beauty 3u1 gel i imam problem sa odizanjem gela na krajevima noktiju...vec posle nedelju dana mi se na pojedinim noktima odlepi/odvoji gel na krajevima...koristim i prajmer...da li jos neko ima ovaj problem ili savet kako da ga resim i u cemu gresim pa mi se ovo desava? ;)

Back