OJ...

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

OJ...

Oj, radosti moja drugo
Hej, bre tugo dobri slugo
Oj, sudbino drugarice
Oj, usude sudinice
I sudjaje lepotice
Gospe mile veselice
Život živ’te sudjenice
Sa mnom radost pa i tuge
Kao čet’ri dobre druge
Da sednemo ispod duge
Da tugama jesmo sluge

Oj, ljubavi strašću jezdiš
Preko polja pa niz reku
Šaren reke u men’ teku
Da prigrlim sve ljubavi
Što dade ih život meni
Da ih drugim ja prosledim
Samo svoju dušu sledim
Samo sudbu svoju gledim.

Dobrodošle sreće...tuge
Sudjene mi život druge
Dobrodošli i osmesi
Suzi z'inat da prkosi
Dobrodošle meni amo
Ovaj život mi imamo
Hajde da se poigramo
Levo...desno...gore...dole
Šareno je....kud ćeš bolje :manikir:

OJHAAA

PS Dobro vam jutro šareni blogerski svete....ajmo u još jedan šaren dan....volela bih da bude nasmejan.....:heart:

Čim ugledam ove tvoje dvije žirafe,ja se nasmijem:)
Radosti,tuge,suze,osmijesi....četiri u jednom.....jednom ,jedinom....zato, ma kakav je-vrijedan je.....
Dobro jutro Ljiljano mori iliti Biserko:)

RiadaT.;bt145065:
Čim ugledam ove tvoje dvije žirafe,ja se nasmijem:)
Radosti,tuge,suze,osmijesi....četiri u jednom.....jednom ,jedinom....zato, ma kakav je-vrijedan je.....
Dobro jutro Ljiljano mori iliti Biserko:)

Dobro jutro od Biserke :zcepanje:
Pa ebiga......tako je kako je....daj da ga prodjemo sa što manje uložene tuge a što više uložene radosti.....jer ekonomska opravdanost ulaganja je uvećanje uloženog kapitala ...život ti je najbolji knjigovodja bre :manikir:
evo mi teme za tekst :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

LJILJA MMM;bt145067:
Dobro jutro od Biserke :zcepanje:
Pa ebiga......tako je kako je....daj da ga prodjemo sa što manje uložene tuge a što više uložene radosti.....jer ekonomska opravdanost ulaganja je uvećanje uloženog kapitala ...život ti je najbolji knjigovodja bre :manikir:
evo mi teme za tekst :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Očarava me tvoj pogled na život sa stanovišta ekonomske opravdanosti,draga Bis(skr.Biserka):zcepanje:

MA, čamotinja tek..isto pa na tjoše sam se kotrlja..a tuga..beš tugu..niš od nje samo te satera u cajknot
pa si stisnut ki sardina...a vazduh je deo slobode..(ako ga imamo zdravog)...a život curi bez da otjemo ili ne..pa ga vešzački pujdamo da nam bude , kao , lepo...da..

Tol;bt145084:
MA, čamotinja tek..isto pa na tjoše sam se kotrlja..a tuga..beš tugu..niš od nje samo te satera u cajknot
pa si stisnut ki sardina...a vazduh je deo slobode..(ako ga imamo zdravog)...a život curi bez da otjemo ili ne..pa ga vešzački pujdamo da nam bude , kao , lepo...da..

Pa Tol....život nije bajka, znamo svi...a veštačko pujdanje zavisi od karaktera koji daje volju...volja osmeh....ili tugu....biraj ago šta ti drago al je jedno sigurno....ono što ti je dato, dato ti je....izbeći ga ne možeš ali možda možeš pronaći način, naravno svoj, da ga prihvatiš i prigrliš. E, po tim načinima grljenja i prihvatanja se razlikujemo :cmok2:

Tebi Ljiljo Branko bio čukundeda,šta li...?
Reinkarnacija?
Ma,ne...
Ali lepo pročitati u takvom ritmu...
Bravurozno i u dahu! Ma,slab mi svaki komentar...

coviax1;bt145104:
Tebi Ljiljo Branko bio čukundeda,šta li...?
Reinkarnacija?
Ma,ne...
Ali lepo pročitati u takvom ritmu...
Bravurozno i u dahu! Ma,slab mi svaki komentar...

Hhahaha ma samo moj stil za OJHAAA pesme......:zcepanje:
dobre su za mene a izgleda i drugima se dopadaju

Back