jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.419
Cin i mi se na Ohridu,kada huji vetric i talasi proizvode svoje tonove,kao da se cuje pesma "Biljana Platno belese".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje to?Nisam primijetila,mada tu nismo imali mnogo vremena za obilazak.Sveti Jovan Kaneo je jedno od najmagičnijih mesta. sa posebnom energijom
Tamo kad sam uvek imam osećaj da je vreme poništeno
Kod Sv Nauma su upropastili betoniranjem mnogo toga .. bruka šta su uradili ..
Dojran, najpliće jezero te veličine takoreći u svetu , samo oko 11/13 metara , vredi posetiti kada cvetaju alge , za sinuse , respiratorna obolenja, e a sad o ceni , kolko para toliko muzike , ne može se porediti po ničemu sa Ohridompogotovo posto sam videla cene u Makedoniji, doista na Dorjanu...sve je mnogo povoljnije
kakva je situacija sa smecem?Znacajno je veliko prostranstvo vode.
I lici na more.Imaju i plaze,a voda je zaista cista.
Gdje to?Nisam primijetila,mada tu nismo imali mnogo vremena za obilazak.
Inace,citala sam da u Ohridu postoji 365 crkava.
Ja sam vidjela samo cetiri.
Da li ih stvarno ima toliko?
Mislim da,ako bi ih stvarno bilo toliko,onda bi ih bilo na svakom cosku.A nema ih.I neke od ovih smo jedva nasli.
kakva je situacija sa smecem?![]()
Nema smeca,cisto je.kakva je situacija sa smecem?![]()
znam, nego to je zbog rasprave na Skoplju..bese mi malo smesno!Čisto je .
Sećam se natpisa :
Ne go frljuvate gjubre ili tako nešto
Nema smeca,cisto je.
Stari grad u brdu nije bas uredan u smislu oronulih fasada i nepokosene trave,ali nema smeca.
Jezero je ekstra cisto i lijepo.Rijeka Crni Drim kao biser cista.Voda prozirna.
Jeste li bili u Vevčanima, Strugi i manastiru Kališta na obali Ohridskog jezera? Isto je zanimljivo obići..Nema smeca,cisto je.
Stari grad u brdu nije bas uredan u smislu oronulih fasada i nepokosene trave,ali nema smeca.
Jezero je ekstra cisto i lijepo.Rijeka Crni Drim kao biser cista.Voda prozirna.
znam, nego to je zbog rasprave na Skoplju..bese mi malo smesno!
Nisam,nazalost.Nismo imali toliko vremena.Jeste li bili u Vevčanima, Strugi i manastiru Kališta na obali Ohridskog jezera? Isto je zanimljivo obići..
nama je to bilo u programu agencije..Nisam,nazalost.Nismo imali toliko vremena.
Kada sam bio,a to je vise puta '70-ih,sve bilo kao u tursko doba,ali neverovatno lepo i opusteno.Sveti Jovan Kaneo je jedno od najmagičnijih mesta. sa posebnom energijom
Tamo kad sam uvek imam osećaj da je vreme poništeno
Kod Sv Nauma su upropastili betoniranjem mnogo toga .. bruka šta su uradili ..
Ne znam šta kažu zvanično koliko ima manastira, mrzi me da googlam.Nema 365 crkava to je buva za turiste, ali ih ima dosta. Kad smo bili u sred sezone bilo je smeća verovatno nisu stizali da ga odvezu, van sezone je čisto
Dugo je trideset kilometara,a siroko petnaest. Najveca dubina mu je do 300 metara,a prosjecna oko 150 m.Toliko zapamtih iz price vodica.Ne znam šta kažu zvanično koliko ima manastira, mrzi me da googlam.
Jezero je ogromno.
Da,valjda i voda Crnog Drima dolazi od nekud iz Prespanskog jezara.Ja znam da su Ohridsko i Prespansko jezero povezani podzemnim kanalima.
E,to ti ne znam reci.Nisam primijetila da iko ista lovi.Virovi, pastrnke, mmmm lol
Moram na proleće, jesen, MSM, moram, da smo živi& zdravi..
Je l može da se plati na OH jezeru dnevna karta za ribolov?
Malo BiH možda i ribolovio.