ohhh

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.991
kazhu da je samcima i samicama poznati kao singel mnogo teshko u doba corone pronachi partnera

nesmijesh izachi ako smijesh izatji nesmijesh se mijeshati sa drugima ako neshto i pronadjesh nemash gde ni otitji sa tom osobom

a praznici idu

kako prolazite kroz pandemiju , policijski chas i restrikcije? da li je neko nekog nogirao tik pred pandemiju i sad lije gorke suze jer je tajming za nogiranje bio pogreshan moglo se sachekati pa posle pandemije reshiti sve to :mrgreen:

i pitanje za ove shto vise na tinderu i slicnim seksualnim portalima da li se promjenila komunikacija ? ono gde je prije pandemije bilo vazhno kad ce se prije skinuti gatje da li sad vishe filozofirate i trazhite neki normalan razgovor!?

Shta mislite da li ginekolog uopshte ima volje da se zabavi oko vagine u opushtajutje svrhe!? (nema veze sa temom al eto pade mi na pamet chisto onako:lol:)

cmok pilitji moji

Nisam umeo ni pre dok se moglo izlaziti nalaziti, sad nema šta ni da se trudim. I po sajtovima za upoznavanje sam prestao da šaljem poruke od kako krenula korona jer sve nove samo im dosadno pa ako ima ko da im pumpa dok ne proradi gde već izlaze i takve nalaze, to numem i neću.

"Pilići moji" :lol:
Nikad mi nije bio problem da nađem nekoga i za društvo i za seks ali promene ima- neću, jer se plašim polnih bolesti, od početka pandemije slušam/čitam viceve u fazonu "Aj svi se krešite što više, ionako ćemo svi pocrkati", pa u svakoj šali ima istine, neka hvala.
Emotivno mi kao prvo, ne treba niko, naprotiv, odmorih se od kad je počela pandemija, najbolje je biti sam/sama neko vreme, da ne produbljujem zašto, knjige, razmišljanje, analize i skoro pa nirvana haha
A fizički- već rekoh- neću boleštinu neku da navučem, "sam svoj majstor :mrgreen: "

"Pilići moji" :lol:
Nikad mi nije bio problem da nađem nekoga i za društvo i za seks ali promene ima- neću, jer se plašim polnih bolesti, od početka pandemije slušam/čitam viceve u fazonu "Aj svi se krešite što više, ionako ćemo svi pocrkati", pa u svakoj šali ima istine, neka hvala.
Emotivno mi kao prvo, ne treba niko, naprotiv, odmorih se od kad je počela pandemija, najbolje je biti sam/sama neko vreme, da ne produbljujem zašto, knjige, razmišljanje, analize i skoro pa nirvana haha
A fizički- već rekoh- neću boleštinu neku da navučem, "sam svoj majstor :mrgreen: "
Majstore, da li obučili šegrta u ovim teškim vremenima.
Neka video nastava, ovo-ono?
:)

• Haha
Reactions: DUH
Mhm
Tebi je dovoljna i slika kike (kose) , da ti se probudi mašta.
Neke tete ovde govore da ih pali rečitost; kažu - to je mozak?
Kod Baua na književnost, pa maštajte o ostalom... krišom :)
Ja sam praktičan čovek, volim vizualan doživljaj. :)

Recitost zavisi od sagovornika, nisam Vucic da drzim monolog.

Back