Oh, my!

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Ovo me je neodoljivo podsetilo na drugaricu koja prosto ne može da ne prokomentariše lepo i zgodno muško, a ne libi se ni da se za gospodinom dotičnim okrene.
Elem, koliko ste sklone i slobodne u skeniranju i glasnom reprodukovanju misli kada vam u društvu prijateljica neki Mr. Handsom zapadne za oko?

tumblr_m8g2rf08Fq1rcccogo1_500_large.png

Ja imam refleksni običaj da je pljesnem po ruci i pokrijem lice rukama, baš se postidim.
Nekako mi ne ide uz nas ženske osobe da tako otvoreno ispoljavamo simpatije prema nekom, posebno nepoznatom.

Okej mi je kada je to upakovano u diskreciju, ali ova moja samo što ne zvizne. :lol:

Smrc, ovo je scena sa Santorinija...hotjuuu kev kev kev...

Sto se teme tice ne komentarisem muske, posebno ne javno-javno, dakle u nepoznatom drustvu nikako...em imam ocajan ukus koji moram da pravdam gotovo svaki put, em sam matora ja za to...ne prilici mi, malo je reci - 'fala bogu na tome!

Smrc, ovo je scena sa Santorinija...hotjuuu kev kev kev...

Sto se teme tice ne komentarisem muske, posebno ne javno-javno, dakle u nepoznatom drustvu nikako...em imam ocajan ukus koji moram da pravdam gotovo svaki put, em sam matora ja za to...ne prilici mi, malo je reci - 'fala bogu na tome!

Po meni je to najbolje, bez nekog velikog obzira na godine. :)

Back