Ogromno poskupljenje polovnjaka u Evropi

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.042
Ne znam koliko ste informisani ali polovnjaci su neverovatno poskupeli sirom Evrope

Polovnjak koji sam uvez'o iz svajcarske prosle godine i platio 4500e mogu da prodam sada za makar 8000

Na oglasima nema ni jednog sa cenom ispod 9000 evra

A samo do pre par meseci se moglo takvo vozilo pazariti za 4500-5500 evra

To znaci da cemo voziti vece krseve po dva puta vecim cenama nego pre.

Totalno ludilo.

Nova kola su dosta poskupela i to je normalno povuklo i polovnjake.
Ne znam koliko ste informisani ali polovnjaci su neverovatno poskupeli sirom Evrope

Polovnjak koji sam uvez'o iz svajcarske prosle godine i platio 4500e mogu da prodam sada za makar 8000

Na oglasima nema ni jednog sa cenom ispod 9000 evra

A samo do pre par meseci se moglo takvo vozilo pazariti za 4500-5500 evra

To znaci da cemo voziti vece krseve po dva puta vecim cenama nego pre.

Totalno ludilo.

Украинке и Рускиње дошле и поскупела пи...... лакирање моктију дупло ....

Сада уместо да је јефтиније је.... све и домаже се ту.... фарбају косу за дупло ....

Da Bajo

Samo ti ostaje problem sta dalje.

Dal taban prevozom, ili na bicikl ?

Za sta si ti ?
Уопште га и не возим. С обзиром да је кабрио, зезаћу се овог лета, али ми за вожњу уопште није потребан. Пешака сам до епицентра за 15-20 минута, а и да идем колима, не бих имао где да паркирам, а у делу града у коме живим, имам бус линије за скоро све делове града, па ми ауто није ни потребан. Буквално га скоро уопште и не возим. Месеци су прошли од кад сам га последњи пут натанковао. Додуше, има баш пуно места за гориво. Треба ми 9000 динџи да га натанкам до краја, а нпр. претходна корса...за 4-5 000 пун резервоар је био. Буквално су прошли месеци и месеци од кад сам последњи пут био на пумпи.

Ауто ми је непотребан трошак. Служи ми само за заебанциу.

Уопште га и не возим. С обзиром да је кабрио, зезаћу се овог лета, али ми за вожњу уопште није потребан. Пешака сам до епицентра за 15-20 минута, а и да идем колима, не бих имао где да паркирам, а у делу града у коме живим, имам бус линије за скоро све делове града, па ми ауто није ни потребан. Буквално га скоро уопште и не возим. Месеци су прошли од кад сам га последњи пут натанковао. Додуше, има баш пуно места за гориво. Треба ми 9000 динџи да га натанкам до краја, а нпр. претходна корса...за 4-5 000 пун резервоар је био. Буквално су прошли месеци и месеци од кад сам последњи пут био на пумпи.

Ауто ми је непотребан трошак. Служи ми само за заебанциу.
Koji kabrio imas mene zanima 306?

Back