Ogromna bubuljica

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Moze li pomoc? Ova bubuljica mi stoji vec skoro pa dve godine,mazao sam sve i svakakve masti,kreme i nista nije pomoglo.
Nemam pojma ni sta je ...Nema gnoja,kada je stisnem izlazi neka bela tecnost koja ne lici na gnoj,
17555236_1472400816209454_628200285_n.jpg
da li je uopste bubuljica,potkozna bubuljica,cir? Javicu se definitivno dermatologu ali ako kojim slucajem neko zna o cemu je rec neka napise.Hvala.

Moze li pomoc? Ova bubuljica mi stoji vec skoro pa dve godine,mazao sam sve i svakakve masti,kreme i nista nije pomoglo.
Nemam pojma ni sta je ...Nema gnoja,kada je stisnem izlazi neka bela tecnost koja ne lici na gnoj,Pogledajte prilog 434422da li je uopste bubuljica,potkozna bubuljica,cir? Javicu se definitivno dermatologu ali ako kojim slucajem neko zna o cemu je rec neka napise.Hvala.
Iz ovoga sto si napisao jasno je da treba da potrazis savet i pregled kod deramtologa a ne ovde na Forumu

Ma ne pomaze ni to
Gledaj da nadjes neki kozmeticki institut, ali u kome radi dermatolozi. Ja sam pre 100 godina imala tako tri neke bubuljice
koje nikako nisu prolazile ( a ni sazrevale), naravno da me je to gadno nerviralo, ali su mi pomogli dermatolozi nekim tecnim azotom
( isla sam jedno desetak puta na tretman) i nekim losionom, ali se ja vise ne secam kakvim , a i sami su ga pravili.
Najvaznije je da dermatolog vidi o cemu se radi, a kad zna dijagnozu znace i terapiju. Ne bih isla kod "normalnog" dermatologa
jer oni imaju teze slucajeve, ta estetika ih ne zanima bas mnogo.

Back