Ogovaranje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sibirska:
Steffan:
sibirska:
I te kako je mogao! Nisam brojala, ali bilo je dosta! :lol: :lol: :lol:

Sta uradi od zene.. kada sam je upoznao jos je bila nevina, a sada vidite, roka se s kim stigne... sigurno cu goreti u paklu zbog ovoga.. :cry:

Nevina?! :roll: :lol:

GRRRRRRRRRR!!! :x :x Ko, kada, gde??!?!?! Mora da je Miloradov sin, ono kopile.. Radojica.... znaci onu noc nisi isla kod drugarice da spavas? Bilo mi je sumnjivo kada si se sutradan vratila sa rumenim obrazima i velikim osmehom na licu.... MA UBICU MALOG GADA!!!! :x

sibirska:
Zena s greskom:
sibirska:
Zena s greskom:
hanibal77:
kako sad da se izvucem?!stefane pomagaj!

A sad bi da ti Steffan pomogne,e pa nece moci,sam se cupaj :twisted: GRRRRRRRRRRRR :twisted:

Hanibal je female... :roll: E jesi koza... :wink: :lol: :lol: :lol:

A ja progutala samo jedno slovo A slucajno a ti odmah napadas :twisted: e pa zato te Steffan i vara :lol:

Ne, prevario me zato što ti gutaš... :roll: :twisted: :twisted: :twisted:

hahahahahaah gresis, varam te zato sto ti NE gutas.. hahahahahaha :lol:

Ej, ma ovo je bre bolje od svake spanske serije.. :D

Steffan:
sibirska:
Steffan:
sibirska:
I te kako je mogao! Nisam brojala, ali bilo je dosta! :lol: :lol: :lol:

Sta uradi od zene.. kada sam je upoznao jos je bila nevina, a sada vidite, roka se s kim stigne... sigurno cu goreti u paklu zbog ovoga.. :cry:

Nevina?! :roll: :lol:

GRRRRRRRRRR!!! :x :x Ko, kada, gde??!?!?! Mora da je Miloradov sin, ono kopile.. Radojica.... znaci onu noc nisi isla kod drugarice da spavas? Bilo mi je sumnjivo kada si se sutradan vratila sa rumenim obrazima i velikim osmehom na licu.... MA UBICU MALOG GADA!!!! :x

Malog?! :? hehehehehe Ostavi njega na miru, on je samo radio ono što mu je rečeno! :twisted:

sibirska:
Steffan:
sibirska:
Malog?! :? hehehehehe Ostavi njega na miru, on je samo radio ono što mu je rečeno! :twisted:

hahahahhahaha hoces da kazes da sam ja neposlusan!??! :lol: da ja nemam sluha za tvoje zvocanje?!? hahahahaha :P

On je tih, samo mu čujem uzdahe. Dok ti nemaš sluha! Vrištiš ko' neka žena!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

hahahahahaahahahahahaha i ti bi da ti neko iz sve snage rukama zgnjeci testise ti bolesna zeno!!! hahahahaha :lol: :lol:

Steffan:
sibirska:
Steffan:
sibirska:

hahahahhahaha hoces da kazes da sam ja neposlusan!??! :lol: da ja nemam sluha za tvoje zvocanje?!? hahahahaha :P

On je tih, samo mu čujem uzdahe. Dok ti nemaš sluha! Vrištiš ko' neka žena!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

hahahahahaahahahahahaha i ti bi da ti neko iz sve snage rukama zgnjeci testise ti bolesna zeno!!! hahahahaha :lol: :lol:

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Obožavam te! :P :lol: :lol: :lol:

sibirska:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!! Obožavam te! :P :lol: :lol: :lol:

Znaci nista onda od razvoda?!? :P Da pozovemo advokate i da im kazemo da se nose u pichku materinu? :lol: Mozemo za te pare koje bi im inace dali da odemo na drugi medeni mesec, recimo na neko ostrvce na Pacifiku, sta kazes?!? :D :D :D

Steffan:
Zena s greskom:
Gazdarica:
Pocnem li se ja smijati, ovaj topic ce dobiti katanac :!:

Nemoj molim te, pa zar nam ovaj zivot nije dovoljno glup i dosadan pa nam sad zabranite i SMEH!!! Smae se zajedno sa nama i sve ce biti lepse. :lol: :lol:

Pricaj u svoje ime, ja volim da patim!!!!! ZAKLJUCAVAJ GAZDARICE, KO NAS YEBE!!!!!!! hahahahah :lol:

Ma ti si pi*a sa dva lica :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back