Ogovaranje komšiluka

Meni je moj komsiluk smesan :)
Stvarno super sto postoje...to su takvi likovi...moze film da se snimi,ma spanska serija..
Zivim u istom mestu od rodjenja,u kuci,druzim se sa dosta ljudi iz komsiluka,i super je kad ujutru ustanes,odes na terasu,pozoves komsinicu na kafu,dok si onako jos u pidzami...
Lepo je bilo i detinjstvo,odrastanje,uvek sam bila u coporu od nas 15,20 dece...kakve smo gluposti pravili...druzimo se i danas.
Predgradje je zakon za decu!
Nerviraju me jedino babe i dede,koji se bave mojim zivotom s vremena na vreme.

A ja sve čekam da vidim avatar na kom je Hellen snela jaje.....Znači "učiteljica života".Pametnica.Meni su te učiteljice uvek bile nekako fetiš.......Koje li boje nosi gaće (uh, da nismo preterali?)
Jel' , boga ti, da te prijupitam još za onu Samantha-u Jouns i onu malu Cheersy imal neki trač za njih dve?
:andjeo:

A ja sve čekam da vidim avatar na kom je Hellen snela jaje.....Znači "učiteljica života".Pametnica.Meni su te učiteljice uvek bile nekako fetiš.......Koje li boje nosi gaće (uh, da nismo preterali?)

:andjeo:

Седи, један!
Сутра пошаљи тату да дође на индивидуални разговор!

Ццццц....какав безобразлук од ове данашње младежи....

Kako-što??!
Mirka- samo se pravi, sve ona: najlepša, najpametnija, doziva jednim zviždukom "glavne" forumaše (sem Taba :aha:.....nju bih vako:
s025.gif

Cici- turpija li, turpija...Nju bih 'vako
u040.gif

Mileva- samo o kučićima...i mužu hirurgu....Nju bih 'vako
s030.gif

Parka i Lexa- divna deca. Njih sam stavila samo 'nako, da se ove matore ne dosete...

kome čavka na rame taj vika iš
ne znam o kojim matorima pričaš::manikir::manikir::manikir::manikir::manikir:

Nemam baš mnogo slobodnog vremena da se družim sa ljudima iz komšiluka a i odgovara mi jer pretpostavljam da bi mi se vrzmali non stop po kući i nebih imala mira. Više volim popiti kafu sa prijateljima iz dr. dijela grada nego sa komšijama. Sa njima sam u odličnim odnosima jer im nedajem priliku da ih pokvare. Čim krenu komšijski tračevi eto ti zavade bolje je ovako sa svima dobar dan i mirna kuća. Inače smo mlad bračni par i bilo je pokušaja zivkanja na kafu od strane komšinica ali sam to izbjegla jer me nerviraju savjeti oko namještanja stana npr. bolje ti je stavi ovo ondje a ono ti i nije baš najbolje, guraju nos pa eto.Slučajno kad uspavljujem bebe vidim kroz zavjesu prvu komšinicu kako nam viri u dvorište sa svog balkona sve je to iz znatiželje zato je držim na distanci.

Moj komsija je odvrnuo Cecu pre jedno desetak minuta,Zuto pile i sve se pitam od kad ta pesma toliko traje..Mislim koja to pesma uopste toliko traje...
A pre neko vece sam isla da ga lepo zamolim da se utisa,dok je moj coek lezao i pokrio se preko glave od sramote....
Eto malo ogovaranja...

E moram sad ovo da vam ispricam...
Moje cuvene komsije su do skoro krale Wi-Fi od nas...oni u stvari imaju ADSL ali posto ih je dvoje klinaca(od po 25 godina)devojka me je pitala ako bi ona mogla da koristi nas signal koji besprekorno fata..Naravno da bi mogla,mi ga i onako ne zakljucavamo...
I ja sad nesto na tel..vidim pojavi mi se njihova mreza sa imenom i prezimenom-zakljucana uredno...E sto me to izludjuje...
Sta te kosta da otvoris mrezu kad si do juce koristila tudju...
E stvarno sam se iznervirala...z:((z:((z:((

pa verovatno nisu to uradili zbog vas, nego jer im je sporije kad im još neko istovremeno koristi net...
mi u kući imamo adsl i ruter koji odašilje taj adsl signal bežično... kad i brat i ja istovremeno koristimo net, dosta je sporiji i meni i njemu...

pa verovatno nisu to uradili zbog vas, nego jer im je sporije kad im još neko istovremeno koristi net...
mi u kući imamo adsl i ruter koji odašilje taj adsl signal bežično... kad i brat i ja istovremeno koristimo net, dosta je sporiji i meni i njemu...
ma nisu zbog nas naravno, ali ako smo koristili nas wi-fi do juce.zasto su svoj sad ljubomorno zakljucali.. Moj tel registruje nekoliko otvorenih mreza u kraju, i nikome ne smeta samo njima... Ja koristim tudju mrezu kad sam u kaficu jednom u blizini.. I to je vrlo brzo, mogu ti reci..;)

Back