Ko bi reko za Cici, a ja mislio ona dobra?Al' sam ja najvan........
Ma, šta kažeš za Mirku-ne mogu da verujem.....
A Hellen?
Ma, šta kažeš za Mirku-ne mogu da verujem.....
A Hellen?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, al' znaš ti za onu izreku još iz SFRJ: "Bez stare koke nema dobre juhe"!Ima.Samanta ti je jedna cool riba, a Čerzika je fina- jel je još mlada i neiskvarena!
Čuvaj se ti ovih matorih kokoški!!!!![]()
A ja sve čekam da vidim avatar na kom je Hellen snela jaje.....Znači "učiteljica života".Pametnica.Meni su te učiteljice uvek bile nekako fetiš.......Koje li boje nosi gaće (uh, da nismo preterali?)
![]()
Седи, један!
Сутра пошаљи тату да дође на индивидуални разговор!
Ццццц....какав безобразлук од ове данашње младежи....
Kako-što??!
Mirka- samo se pravi, sve ona: najlepša, najpametnija, doziva jednim zviždukom "glavne" forumaše (sem Taba.....nju bih vako:
![]()
Cici- turpija li, turpija...Nju bih 'vako![]()
Mileva- samo o kučićima...i mužu hirurgu....Nju bih 'vako![]()
Parka i Lexa- divna deca. Njih sam stavila samo 'nako, da se ove matore ne dosete...
kome čavka na rame taj vika iš
ne znam o kojim matorima pričaš:![]()
Hellen, hvala na komplimentu. Za ovo imaš poljubacСеди, један!
Сутра пошаљи тату да дође на индивидуални разговор!
Ццццц....какав безобразлук од ове данашње младежи....
Hellen, hvala na komplimentu. Za ovo imaš poljubaci
Ja sam stariji od tebe.
Jupiiii, stiglo i jaje!!!!Онда пошаљи сина!![]()
Jupiiii, stiglo i jaje!!!!
Ma, doćiću ja, volim piletinu......Nego Hellen šta ti misliš o ovoj donamileva-i?
Joooj, od tebe nema bolje...taman za tebe...(je l to oćeš da ti kaže??!)
ma nisu zbog nas naravno, ali ako smo koristili nas wi-fi do juce.zasto su svoj sad ljubomorno zakljucali.. Moj tel registruje nekoliko otvorenih mreza u kraju, i nikome ne smeta samo njima... Ja koristim tudju mrezu kad sam u kaficu jednom u blizini.. I to je vrlo brzo, mogu ti reci..pa verovatno nisu to uradili zbog vas, nego jer im je sporije kad im još neko istovremeno koristi net...
mi u kući imamo adsl i ruter koji odašilje taj adsl signal bežično... kad i brat i ja istovremeno koristimo net, dosta je sporiji i meni i njemu...
Uživaj dok ne pređu na "Južni vetar"!Moj komsija je odvrnuo Cecu pre jedno desetak minuta
Eto malo ogovaranja...