Ogovaranje i zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Ko o cemu nas narod samo pretresa tudje zivote reklo bi se da je to jedina zabava lupeza.
Zna se ko siri abrove i dan pocinje sa ogovaranjem , pa zene naravno , ko bi drugi.
Na mom imanju odlucih da se resim bujicne vode koja me redovno zadesi u donjem delu placa pa se uz pomoc strucnih ljudi bacih na projektovanje trajnog resenja.Ni slutio nisam da ce dolazak dva radnika sa nis-ovim vozilom i opremom za sondiranje terena pobuditi takvu mastu.Elem koliko jos posle podne pukose glasine da je ni manje ni vise na mom placu otkriven gas i nafta:dash:Sutradan me vec pocese saletati svakojaki lupezi sa pitanjem koliko cu dobiti kesha a kad ih upitah od koga su to culi svi mi rekose da su culi od svojih zena:roll:Dakle dodao sam jos jedan biser u nisku prethodnih i jos jednom sebe ukorih da ne mogu da predvidim sledecu fantaziju.
Prethodne lagarije su bile bastenka bazenska rupa u kojoj je posle ugradjen bazen - pocetak izgradnje tunela kroz Frusku Goru:dash:
Creva zalivnog sistema kap po kap u lejama sa jagodama su od jedne ludace proglasena za zmije ni manje ni vise nego pitone i da stvar bude jos ludja policija je dosla da to istrazi ne jednom nego dva puta posto je ludaca istu pricu ponovila sledece godine:worth:
Kamen koji je nekom izleteo ispod kosilice prilikom redovnog kosenja trave i zavrsio na jednom komsijskom krovu luda komsinica je proglasila za meteor i da stvar bude ludja to isto su potvrdile i tada prisutne abronose i komsinice koje su redom tvrdile da su pre tog pada videle bljestavu svetlost i cule strasan zvuk nalik na zvuk mlaznog aviona.
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back