Ogledavanje

Koliko često to radite i zašto?
Mislim da to treba maksimalno izbegavati i što više izbaciti iz života, kao i fotografisanje.

opasan ego trip..
kad upadnesh u krug, teshko izlazish..
imam povremene faze, ali osetim kad preteram.
shto se ogledala tiche, samo provera kad izlazim negde.
fotografisanje :mhm: ono prvo shto sam napisala , osim ako nije sasvim spontano ..

Volim da se ogledam, tražim svaku površinu koja je za to podobna, kuda god se uputio, i onda tako gledam samog sebe, pravim face, divim se ovom prelepom čudu prirode i činjenici da drugi to prepoznaju i cene kod mene :rumenko:

Elem, koliko god bilo istine u ovoj šali, gledanje u ogledalo je prilično korisna stvar, zapravo, nama su na kursu retorike savetovali da kući držimo govore pred ogledalom, kako bismo pobedili manjak sampouzdanja. Pored toga što diže samopouzdanje, ogledanje je korisno i zbog toga što prepoznaješ sopstvene mane, vidiš ono što i druge vide i zaobilaziš činjenicu da misliš da si lepotan/ica, a nisi zapravo. Generalno, susrećeš se sa stvarnošću.

Gledam se u ogledalu kad treba da vidim dal sam se dobro obrijao, ili dal sam bar malo smanjio stomak:hahaha:. To su slučajevi namernog gledanja. Kod mene u stanu ima dosta ogledala, pa po prirodi stvari teško možeš proći, a ne zaviriti bar malo :roll:

Svako bi morao da ima veliko ogledalo u kući i to duplo-
da se vidi istovremeno i spreda i odpozadi, kad god prođe.
Tako bi mnoge žene odustale na vreme od mini suknje i od farmerki,
a i od hrane.

Image.ashx

Da se pogledala , možda bi odlučila da obuče nešto drugo.

Muškarac može i bez ogledala, ako ima ženu koja ga još uvek
primećuje.:)

A ako ti ogledalo naredi - ispravi se, uvuci trbuh, digni glavu,
ustaj sa te stolice i vežbaj, šetaj ...
Poslušaj ga - obavezno .

Poslednja izmena:
Mislim da to treba maksimalno izbegavati i što više izbaciti iz života, kao i fotografisanje.

TREBA izbaciti imperative, suvisne:))))
nije problem ogledalo i fotografisanje, vec je to samo refleks problema.

nastavi da se i fotografises i ogledas i pravi zabelesku sebi, vrstu dnevnika-ispovesti na tu temu, moguce i dodjes do sustine problema.
videces zbog cega ti to smeta , tj, STA je to sto ti u stvari smeta.
ako zelis, naravno.

greska je odbaciti nesto samo zato sto smo se toga uplasili, a da nikada ne saznamo sustinu toga, odnosno prave razloge naseg straha. u slucaju da toga ima.

stalno.. obicno kad namestam friz ili kad izlazim iz stana ja se pre toga vrckam ispred ogledala da vidim dal je sve na svoje mesto
imam 2 velika jedno je u spavacu sobu a drugo u hodniku

a zasto ne valja da se ogledamo i fotografisemo m ?

upravo jutros razmisljam kako u kuci uopste nemam ogledalo, sem onog kupatilskog, koje hvata samo iznad vrata
nekada bi mi nezamislivo bilo da iz kuce izajdem a da se nisam detaljno "odgledala" sa svih strana
a, sad cak ne znam ni kako mi sta stoji sto sma tog dana obukla

Back