Ogledalo

Tamišarka;bt278484:
Ne vidim smisao ali ako Vi tako mislite onda ja više nemam šta da kažem. Ocigledno je da se radi o nekom kratkom spoju koji više ne želim da komentarišem!

Pesnikinjo Krstina,ti vedrine vrsna tkaljo,
rumen strašću odevena,okićena,raspletena,
vrednom rukom, te zlatne niti emocije svoje
sto si u stih taj, bod po bod ti čudesno izvezla...

... Gde ako ne u postojbini-majci svih vezova,
pravi vez za tvoj divni povez pronaći,
i lepotu mu njegovu istaći?

Uvek ostani sa one strane ogledala,
sa svojim lepim vedrinama,
i sa svojim još lepšim željama.

kao sto je Indija-majka vezovima,
tako sam i ja naklonitelj svih stihovnih veština
čovstvu ,znanstvu i junastvu u njima.
:hvala:
:bye:

Poslednja izmena:
"ššššššš znam dušo, ali sretan si jer imaš šta da te boli i za kim...i ne znaš kolika je to sreća“
........
"Emocija je sve. Po njoj se razlikuju odlični muzičari i muzičari, odlični plesači i plesači, odlični pisci i pisci. Tehnika se uči, vežba, ali emocija je ono što stvara muziku i pronosi je dalje, do svakog slušaoca. Ista ta emocija i svira dela i stvara nova. "
.........
Emocija je život za sve vrste umetnosti, muziku, pisanje, slikanje, ples, vajanje, pevanje...za sve...i za sam život.“

LJILJA MMM;bt278576:
"ššššššš znam dušo, ali sretan si jer imaš šta da te boli i za kim...i ne znaš kolika je to sreća“
........
"Emocija je sve. Po njoj se razlikuju odlični muzičari i muzičari, odlični plesači i plesači, odlični pisci i pisci. Tehnika se uči, vežba, ali emocija je ono što stvara muziku i pronosi je dalje, do svakog slušaoca. Ista ta emocija i svira dela i stvara nova. "
.........
Emocija je život za sve vrste umetnosti, muziku, pisanje, slikanje, ples, vajanje, pevanje...za sve...i za sam život.“
Emocija... daje pesmi život a život...

Preumor koji ne dozvoljava snu da dođe, pređe u umor kome se prispavalo, zahvaljujući muzici i prijateljici :heart:
I za laku noć, nešto što je deo mog gornjeg komentara, onog što počinje sa ššššš
za san što odmara :heart:

Odslušala sam "Mari".....divna je. Nisam bila na njegovim koncertima, ali Tebi verujem da je bilo fenomenalno.
Bila sam na koncertu na otvorenom Nemanje Radulovića ove godine u Beogradu i bilo je prelepo. Osećaj je drugačiji nego kad je koncert u koncertnoj sali.....sve te prosto nosi....ambijent, ljudi, neobaveznost, trava na kojoj sediš ili klupa, muzika kojoj je nebo krov.... Nadam se da će održati još neki takav koncert.
laka ti noć :zag:

Back