Juče Cakana...
Danas Milena...
Sutra Brena...
'Ogledalce,ogledalce moje
na svetu reci najlepši ko je'
Jela si mnogo sarmu
red je da uđeš na farmu
To kaže ogledalce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj....mislis da stariji ne misle na sex???Ne bih se slozila basSibirskiTigar;bt88550:Oni su odabrali mladje ljude,najstariji im je bio onaj pevac Danijel Popovic sto je pevao Dzuli ali su ga odmah izbacili a ovi mladji uglavnom misle na seks za razliku od ovih nasih
E vala bas tigre...jedva cekaju da izadju i pokupe pare koje ce svakako zaraditi bez obzira kakvi su bili...SibirskiTigar;bt88558:Ovde smo se ogranicili na farmu...ovoj ekipi,pogotovo starijima seks ne pada na pamet,oni msle samo na lovu
Ne postoje te pare zbog kojih bi se odrekla nekih stvari...SibirskiTigar;bt88558:Ovde smo se ogranicili na farmu...ovoj ekipi,pogotovo starijima seks ne pada na pamet,oni msle samo na lovu
Pa ja sve sto hocu i uradim...lepse mi ovako...da sanjarim...SibirskiTigar;bt88584:zato i nisi na farmi jel da hoces usla bi
Pa sta ja da radim tamo,da im drzim cas romantike ili sexualnog vaspitanjaSibirskiTigar;bt88620:nemoj da sanjaris,samo idi u Lisovice odma ce da te prime,vidis da ne mogu da navataju zene
Izvini,ja odmah pomislih na ono sto mi leziSibirskiTigar;bt88730:lepog ponasanja
E pa zato su oni tamo gde jesu,a mi hvala Bogu....tu gde jesmoSibirskiTigar;bt88740:romantika je pobegla od njih a za seks su onemocali,neki zbog godina a nekima su sprzena i jaj* i mozak...njima je potrebna terapija
Pa tu smo...i lepo nam je....bar meniSibirskiTigar;bt88745:a gde smo![]()
Jel sa tim da je meni lepo???SibirskiTigar;bt88749:slazem se u potpunosti