Ogledalo

Covek mnogo toga moze da nauci i da sakrije svojim ponasanjem, izjavama ili izgledom, ali nikada ne moze da sakrije "odraz duse u ocima".
Treba poznavati vestinu "gledanja u oci", jer zenice nam se sire ili skupljaju onda kada nam se neko dopada ili ne dopada, sjaj u ocima uvek odaje nase psihicko i emocionalno stanje.
Treptaj, koncentracija pogleda, sjaj i izraz pogledom su odraz unutrasnjeg stanja, ali i reakcija na spoljasnji nadrazaj ili na osobu koju posmatramo. "Sve se vidi u ocima" - nase psihicko, emocionalno i zdravstveno stanje, kao i raspolozenje ............Zato dobro se zagledajte jedni u druge."............ Tako kazu ajde neka bude tako...
Pa kazite da li ima tu istine ili ne ?

Imam crne ochi i moje zenice se i ne vide .....i ja ih jedva naslutim kad se unesem u ogledalo :)))))

Ovo je jedna od najglupljih izreka koju sam imao prilike da čujem... Dela su ogledalo duše, oči su samo oči. U mojim očima se ne vidi ništa, u potezima se vidi, osim kada namerno pravim budale od ljudi. Nego ljudi povezuju dela sa tim, kao "na faci se vidi dosta, oči su ogledalo duše", uzmi bilo kog nepoznatog nasmejanog čoveka, svi će reći da je ok, uzmi nekoga koga ne gotive, može na glavu da se okrene, ako mu poznaju dela, reći će "ovaj je smrad".

- - - - - - - - - -

Sirenje zenica moze da znaci i laz.

Može da znači i da su nadrogirani, neispavani, pod stresom.

Imam crne ochi i moje zenice se i ne vide .....i ja ih jedva naslutim kad se unesem u ogledalo :)))))

imas zle oci:lol:

- - - - - - - - - -

Ovo je jedna od najglupljih izreka koju sam imao prilike da čujem... Dela su ogledalo duše, oči su samo oči. U mojim očima se ne vidi ništa, u potezima se vidi, osim kada namerno pravim budale od ljudi. Nego ljudi povezuju dela sa tim, kao "na faci se vidi dosta, oči su ogledalo duše", uzmi bilo kog nepoznatog nasmejanog čoveka, svi će reći da je ok, uzmi nekoga koga ne gotive, može na glavu da se okrene, ako mu poznaju dela, reći će "ovaj je smrad".

- - - - - - - - - -

Može da znači i da su nadrogirani, neispavani, pod stresom.

ludi...

Ovo o cemu ti pises jeste govor tela koji cini sedamdeset procenata neverbalne komunikacije medju ljudima.Nije uopste potrebno da neko progovori bilo sta,da bi znali govori li istinu ili ne,kako se oseca povodom neke situacije osobe itd.Posmatras oci tacnije kuda ide pogled zenice,obrve celokupno lice,stav telo.Naravno da ima istine.

Evo baš sad posmatram te oči na tvom avataru,prelijepe su,jesu plave?:rumenko:

Back