- Poruka
- 30.267
drugi recima,imati smelosti i baciti pogled iza ogledala.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta mislite o takvim osobama, koje su hladne poput odraza na ogledalu, a opet neko čezne za njima i ako im ljubav nije uzvraćena?
Na sugestiju jednog mog dalekog rodjaka po ljudskome rodu, a ženskog je porijekla, otvaram temu o hladnim i nedodirljivim muškarcima i ženama, a opet ih žele i zaljubljeni su u njih i ako ovi ne obraćaju pažnju na ljubav koja im se nudi.
Šta mislite o takvim osobama, koje su hladne poput odraza na ogledalu, a opet neko čezne za njima i ako im ljubav nije uzvraćena?
ako sam te razumeo dobro, ti si od tih bezosećajnih, a ljudi pate za tobom
problem je sto banshee uvek u trecem licu nejednine pise, pa ne mogu da je skontam bas najbolje, zapravo, tesko se bori sa emocijamaa ja bas nisam to pomislila za nju![]()
ja, kada naidjem na divnu osobu, sa "tapaciranom povredjenoscu" u sebi, zelim da se ipak malo zadrzim..upravo jer je rec o toploj dusi...samo je nesto "tapacirano"..koliko mogu, imam snage..
(al se ne snalazim ovde - citiranje i svasta nesto jos - jos uvek..)![]()
problem je sto banshee uvek u trecem licu nejednine pise, pa ne mogu da je skontam bas najbolje, zapravo, tesko se bori sa emocijama
hoce, kad je malo pritisnes da pise, verujem da je draga osobapa ne znam..znam da sam videla negde nesto drugo, i da je ona pisala..pa mi je ostao utisak drugaciji![]()
Na sugestiju jednog mog dalekog rodjaka po ljudskome rodu, a ženskog je porijekla, otvaram temu o hladnim i nedodirljivim muškarcima i ženama, a opet ih žele i zaljubljeni su u njih i ako ovi ne obraćaju pažnju na ljubav koja im se nudi.
puno ti tapaciras od jutros...da ne radis ti u nekoj fabrici namestaja ?![]()
postoje hladni, poznajem ih....i sta da kazem posle beskrajne srece sto sam dozivela sa covekom koji je moja srodna dusa...uskraceni su....vrlo....ja sam druga osoba posle njega i uvek cu zivotu biti zahvalna sto sam ga imala...i sto znam da mogu toliko voleti...a biti drukciji od vecine...to cesto donosi bol....i znaju oni da su uskraceni i nisu sretni......
bikovi su najromanticnije osobe ( po horoskopu, oce to kod nas )ko, jel ja
pa taj deo je citiranje
obrati paznju na..ne bas "poslednju stvar"..ali, obrati paznju![]()
bikovi su najromanticnije osobe ( po horoskopu, oce to kod nas )
nije stvar u nedorecenosti, vec u razumevanju sagovornikaa ko su bikovi, romanticni, koje pominjesona, ti, oboje..?
a izgleda imaju puno i da kazu, pa ostanu nedoreceni malo..![]()
nije stvar u nedorecenosti, vec u razumevanju sagovornika