Огледало....

pa ja sedim kod kuce u trenerci i stvarno mi nije problem da tako izadjem na 15 minuta do prodavnice ili da izadjem da prosetam tako po centru jer od moje kuce do centra nema ni 5 minuta... samo sa jednom drugaricom mogu da se dogovorim da se nadjemo za 5 minuta... ove ostale dok stave sva ta sra.nja na sebe ja mogu i da odem i da se vratim...mislim da je to stvarno preterano...al ok... njihova glava, njihova stvar...:D

Nije to nista cudno npr za mene..nema veze sto maskara traje ceo dan kapis?npr ujutru negde izadjem spremim se sve normalno i kad se vratim kuci ja odma vezem kosu gore,oblacim prnje najgore,skidam sminku...znaci ne podnosim kad sam lepo obucena i nasminkana kuci..farmerke u kuci ne mogu da zamislim jer se u njima jedva pomeram..i zato svaki put kad treba da izadjem pa makar na pola sata ja moram da se spremam sve ispocetka..mene ne mrzi samo vi to ne kapirate..
nisam ja sad nesko skockana ovo ono..al eto obavezno se umijem,stavim kremu za bubujice losion ovo ono kao sve ide ,obucem se,namestim kosu,stavim rumenilo i korektor za podocnjake(i maskaru ponekad)stavim parfem i to je to..al tako svaki put kad izadjem sem ako nije neka posebna prilika kad me uvate bubice pa nasminkam cele oci kad idem u skolu..

I ja ne podnosim da sam skockana u kući, uh, uvek se osetim neprijatno i neudobno.
Ali zato se bar ne stresiram toliko da kad izađem makar na pola sata moram da izgledam tip-top.
Iako jesam uvek sređena. :P

pa ja sedim kod kuce u trenerci i stvarno mi nije problem da tako izadjem na 15 minuta do prodavnice ili da izadjem da prosetam tako po centru jer od moje kuce do centra nema ni 5 minuta... samo sa jednom drugaricom mogu da se dogovorim da se nadjemo za 5 minuta... ove ostale dok stave sva ta sra.nja na sebe ja mogu i da odem i da se vratim...mislim da je to stvarno preterano...al ok... njihova glava, njihova stvar...:D

hehe i meni je isto centar na 5min od moje gajbe,al ne bi ti ja otishla bez shminke i nedoterana pa ne znam,........:P

Nisam ja rekla da sad kad izadjem negde do prodavnice moram da izgledam tip top jer to nije istina..ali verujte kada me vidite u kakvom sam stanju kod kuce onda bi vam bilo jasno zasto se ispocetka oblacim za prodavnicu koja mi je u istoj ulici..

Back