Ogledalce, ogledalce..

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Drage moje žen(k)ice..

da li vam se svidžaju muškarci koji liče na vas?

Ili se još nije rodio taki..:)

rundek.jpg

:mrgreen:

Stvarno mislim da odrasi ljudi nemaju neki svoj tip..ili ga bar ja nemam :) To sa 16. godina možemo da se zaljubimo zato što neko ima plave ili zelene oči. Ljudi u koje sam se zaljubljivala fizički ne liče (osim to su svi viši od mene na štiklama, što baš i nije lako). Ali ne zaljubim se u njih, zaljubim se u način na koji misle, pričaju i smeju se u neki hedonizam koji nose u sebi :)
Inače estetski najlepši muškarac koga poznajem mi je drug još iz brucoških dana, ali mi nikada nije delovao privlačno na taj način :)

Poslednja izmena:
ne radi s eo svesnom biranju...nego o nesvesnom. nisma ja kriva sto hc strahe i tom hidlston lice i sto mene ocigledno privlaci odredjeni tip face.

- - - - - - - - - -

Drage moje žen(k)ice..

da li vam se svidžaju muškarci koji liče na vas?

Ili se još nije rodio taki..:)

Pogledajte prilog 444237

:mrgreen:

ako su ovi dvoje par...ja mogu reci da lice...pogledaj im face, obraze, usne nos, oci...

meni se svidja ovaj...

strahe-hajnc-kristijan.jpg

- - - - - - - - - -

Uh...On mozda ima prijatnu spoljasnost, ali zbog promicanja, u pocetku salonskog, a kasnije sve otvorenijeg nacizma bih ga preventivno zatvorila na nekoliko meseci.
Taj covek truje ljude, hrani ih strahovima, a iz tog straha nice mrznja.
Najezim se kada ga vidim, jer je opasan. Po drustvo, po stabilnost zemlje. On nije dobar covek. :(

Uh...On mozda ima prijatnu spoljasnost, ali zbog promicanja, u pocetku salonskog, a kasnije sve otvorenijeg nacizma bih ga preventivno zatvorila na nekoliko meseci.
Taj covek truje ljude, hrani ih strahovima, a iz tog straha nice mrznja.
Najezim se kada ga vidim, jer je opasan. Po drustvo, po stavilnost zemlje. On nije dobar covek. :(

ja se slazem sa njegovim politickim stavovima. :cool:

da taj...sto gotivi srbe.

- - - - - - - - - -

i taj ebacki nemacki....:zaljubljena:

On to tek u novije vreme "gotivi" Srbe, jer racuna na njihove glasove i igra na kartu netrpeljivosti izmedju Srba i Turaka.
Spalio bi nas sve zajedno prvom zgodnom prilikom. Ja nisam zaboravila njegove ranije govore. Ovo sada je samo skupljanje poena naivnih ljudi. On je rasista i nacista jos od ranih studentskih dana. Gudenus je jos gori, on se uopste ne pokusava sakriti, ali je lep, veoma lep.
Strache je ljigava zmijetina.

ja sam se istopila :mrgreen:

1446741188_21-photos-of-vladimir-putin-that-will-melt-your-heart.jpg

- - - - - - - - - -

On to tek u novije vreme "gotivi" Srbe, jer racuna na njihove glasove i igra na kartu netrpeljivosti izmedju Srba i Turaka.
Spalio bi nas sve zajedno prvom zgodnom prilikom. Ja nisam zaboravila njegove ranije govore. Ovo sada je samo skupljanje poena naivnih ljudi. On je rasista i nacista jos od ranih studentskih dana. Gudenus je jos gori, on se uopste ne pokusava sakriti, ali je lep, veoma lep.
Strache je ljigava zmijetina.

ali meni je on privlacan i bas me zabole dal je nacista i rasista...taman i da jeste, a da imam priliku da budem sa njim bila bih, bez obzira sta drugi kazu ili misle.

a evo ga taj drugi gudenus...meni nije privlacan.

220px-GuentherZ_2012-05-22_0021_Wien19_U4-Heiligenstadt_FPOe_Johann_Gudenus.jpg

- - - - - - - - - -

dakle, ako mene muskarac privlaci, misljenje okoline me ne zanima. :mrgreen:

Back