Огласио се Лечић након вести о одбацивању пријаве за силовање: "Да сам веровао другима, мислио бих да сам монструм"

Po mojoj logici ako neko tuzi nekog nepravedno trebalo bi da odgovara za to, ali dobro. Vidim da Lecic nigde ne pominje da ce NJU da tuzi, nego sve neke druge koji su o njemu ruzno govorili, a valjda prvo treba da tuzi NJU. Ali njegova stvar, u pravu si. Mada i dalje smatram da bi to trebalo da ide po sluzbenoj duznosti.

To je ona fora - izjavis nesto u javnosti, tipa ovaj ukrao toliko i toliko, ili ubio ovoga i onoga - tuzilac BI MORAO da na to reaguje, i onda u corki ili optuzeni ili onaj ko je izjavio laz. Ali neko mora da zavrsi u corki (ili bar da bude kaznjen).
E, moj dobri blooseru.

Kad bi to bilo tako moralo bi mnogo zatvorskih kapaciteta da se gradi.

E, moj dobri blooseru.

Kad bi to bilo tako moralo bi mnogo zatvorskih kapaciteta da se gradi.

Ili to, ili bi mnogo manje laprdali po medijima jedni o drugima, tj. bilo bi mnogo manje zamesateljstva.

Ja cu se i dalje zalagati da se taj metod primeni, meni je krajnje logican (mada su me vec jednom na sudu, kad sam placao kaznu za parkiranje na dva parking mesta na slobodnom parkingu ispred zgrade, pitali sta sam po struci kad sam se nesto bunio sudiji, pa mi rekli a, pa vi tehnicka lica to ne razumete; a ja se bunio kakve veze ima kolika mi je plata, posto su me to pitali, sa tim sto je auto parkiran na liniju, tj. dva parking mesta, i da bih razumeo da mi je rekla sudija kaznicu vas vise jer je sramota da kao visoko obrazovana osoba tako parkirate, a ne da me pita kolika mi je plata. A auto parkirao tako cale, kaze bio neki dzip pored kad je parkirao i on stao pored njega, dzip otisao i moj auto ostao na liniji, hebiga. A to je bilo davno, kad su se tek uveli komunalni policajci, pa neko hteo da se pokaze, nisam nikad cuo da je neko kaznjen jer se parkirao na onu liniju na slobodnom parkingu ispred zgrade ili bilo gde drugo).

Hocu da kazem vec mi pravnici objasnili da ne razumem zakone jer sam tehnicko lice.

Ili to, ili bi mnogo manje laprdali po medijima jedni o drugima, tj. bilo bi mnogo manje zamesateljstva.

Ja cu se i dalje zalagati da se taj metod primeni, meni je krajnje logican (mada su me vec jednom na sudu, kad sam placao kaznu za parkiranje na dva parking mesta na slobodnom parkingu ispred zgrade, pitali sta sam po struci kad sam se nesto bunio sudiji, pa mi rekli a, pa vi tehnicka lica to ne razumete; a ja se bunio kakve veze ima kolika mi je plata, posto su me to pitali, sa tim sto je auto parkiran na liniju, tj. dva parking mesta, i da bih razumeo da mi je rekla sudija kaznicu vas vise jer je sramota da kao visoko obrazovana osoba tako parkirate, a ne da me pita kolika mi je plata. A auto parkirao tako cale, kaze bio neki dzip pored kad je parkirao i on stao pored njega, dzip otisao i moj auto ostao na liniji, hebiga. A to je bilo davno, kad su se tek uveli komunalni policajci, pa neko hteo da se pokaze, nisam nikad cuo da je neko kaznjen jer se parkirao na onu liniju na slobodnom parkingu ispred zgrade ili bilo gde drugo).

Hocu da kazem vec mi pravnici objasnili da ne razumem zakone jer sam tehnicko lice.
Begaj ti iz Vavilona dok ti dusu ne izjede.

Po mojoj logici ako neko tuzi nekog nepravedno trebalo bi da odgovara za to, ali dobro. Vidim da Lecic nigde ne pominje da ce NJU da tuzi, (...)
Помињао је, него ниси пратио. Проблем је што она није ни поднела кривичну пријаву против Светог Леке, већ је тужилаштво реаговало на наводе у медијима у којима је лагала да ју је силовао (читај: тужилаштво га је позвало на информативни разговор после хајке коју је против Њега дигло и кусо и репато). Значи, Свети Лека Који Не Силује и Не Трује Већ Само Лечи, пошто је тужилаштво установило да нема основане сумње да се догодило силовање, може да против лажљивице поведе само приватну парницу за клевету. Рекао је да је то препустио његовом адвокату да одлучи шта и како, а адвокат је потом казао да ће лажљивицу да утужи ако буде наставила да Светог Леку клевеће по медијима. Од тада се ућутала и зато нема приватне тужбе.

Back