OGLASILA SE MAJKA DEVOJČICE IZ ARANĐELOVCA

Закон је ступио на снагу 8 дана од дана објављивања у Служ.гласнику, морам да погледам где то пише да се овај члан примењује од 2020.

- - - - - - - - - -

Мени је мало чудно да је мала крила, ипак су прошле 3 недеље, дете које није криво би се пожалило родитељима.

Али, батине нису решење, ако је крива могли су исто тако да јој одговоре преко Фејса, кад им је толико важан.

ti znas zakon?
a pri tome neces da slusas drugu stranu kao na primer mene- kazi hocu i objassnicu ti.

Neverovatno... pa nije li svejedno jesu li 3 ili 33 samara, u svakom slucaju je trebalo da uradi nesto

sta? da dodje otac i polomi majmune? i da robija 5 godina jer je zakon takav. da li ti shvatas da su prosvetari najnezastijena sorta? moj drugar radi u skoli kao prof fizickog. nema element da im da jedan. svaki put kad je dao jedan klinkama zbpog nedonesenja opreme zalile se da nisu bile na fizickom jer ih je vatao za dupe na gredi.

Takve đake treba izbaciti
:rotf: Ne izbacuju ih ni kad biju profesore. Uostalom, koliko znam nemoguce je iskljuciti ucenika iz skole, makar iz osnovne. Niko ne moze biti lisen osnovnog obrazovanja posto je ono obavezno. Za srednje skole ne znam. Ali tu vecina iskoristi priliku da uzme ispisnicu i papire i premesti se u drugu skolu pre sednice gde se veca o kazni. Najbolje bi bilo da postoje skole za problematicnu decu, da se izrodi lepo izoluju i da ne maltretiraju i ne kvare dobru decu.

Roditejli krivi 99%, 1% okruženje.
Novčana kazna, i to minimum 500.000 din.

Ako nemaju da plate, naterala bih ih da budu obavezno pristutni na nastavi uz svoje dete, do kraja školovanja.

Mislim da bi takve sankcije promenile odsnos prema vaspitanju dece i nateralo roditelje da se time bave ozbiljnije.

sta? da dodje otac i polomi majmune? i da robija 5 godina jer je zakon takav. da li ti shvatas da su prosvetari najnezastijena sorta? moj drugar radi u skoli kao prof fizickog. nema element da im da jedan. svaki put kad je dao jedan klinkama zbpog nedonesenja opreme zalile se da nisu bile na fizickom jer ih je vatao za dupe na gredi.

ovo je potpuno tačno..ali tome niko ne veruje...

Back