Oglasila se Jovana Jeremić...

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova je rodjenja za ovo sto radi. Jedinstvena. Ne mogu da kazem da je glupa, ali je opicena.
Znate ono kad su nekad glumci pričali dogodovštine sa masom sa ulice, kad su ih poistovećivali sa ulogama koje su tumačili?
Mislim da je ovo jeftinija, reality verzija toga, i da zvezdice koje su ti projekti napravili pate od kompleksa niže vrednosti u poređenju sa umetnicima koji su mogli biti neko drugi na velikom platnu i ekranu, a na ulici sasvim svoji.

Popularnost radi popularnosti je ipak nešto...
Naturčik glumac i dalje zna da odvoji posao od privatnosti, ali reality svet to ne može, a i ne znaju zašto bi trebalo tako nešto da uzmu u obzir.

Znate ono kad su nekad glumci pričali dogodovštine sa masom sa ulice, kad su ih poistovećivali sa ulogama koje su tumačili?
Mislim da je ovo jeftinija, reality verzija toga, i da zvezdice koje su ti projekti napravili pate od kompleksa niže vrednosti u poređenju sa umetnicima koji su mogli biti neko drugi na velikom platnu i ekranu, a na ulici sasvim svoji.

Naturčik glumac i dalje zna da odvoji posao od privatnosti, ali reality svet to ne može, a i ne znaju zašto bi trebalo tako nešto da uzmu u obzir.
Ovo je fantastican opis stvarnosti estrade...:super:

Republika/Alo/Đ.M.

Oglasila se Jovana Jeremić i progovorila o svađi sa svekrvom, a potom izjavila nešto što će vas još više šokirati!​

Kako su mediji preneli, Jeremićeva je ušla u konflikt sa svekrvom zbog Voje Miloševića, voditeljkinog muža

Pogledajte prilog 1055198
https://www.alo.rs/data/images/2021-11-20/579496_jovana_f.webp
https://www.alo.rs/data/images/2021-11-20/579496_jovana_f.webp

U velikom broju slučajeva, neslaganje na relaciji snaha–svekrva, zapravo je problem između dve žene koje vole istog muškarca, samo, naravno, na drugačiji način

U rešavanju komplikovanog odnosa između snahe i svekrve, uvek treba krenuti od porodice kao celine.

U momentu kada žensko dete udajom prelazi u novu porodicu i dobija ulogu snahe, u novu sredinu donosi promene. S obzirom na to da se kao i svaki ustaljeni sistem i ovaj opire promeni, snaha je ta koja u početku mora da izdrži otpor na koji nailazi dok se ne razviju novi odnosi u porodici.

U momentu kada žensko dete udajom prelazi u novu porodicu i dobija ulogu snahe, u novu sredinu donosi promene

shutterstock_1855995469-1.jpg

U velikom broju slučajeva, neslaganje na relaciji snaha–svekrva zapravo je problem između dve žene koje vole istog muškarca, samo, naravno, na drugačiji način. Majka polazi s idejom apsolutnog posedovanja sina do kraja života, a žena sa činjenicom da je ona izbor svog muža, kao i da mu je, zajedno sa decom, sada na prvom mestu.

Svekrve nikako ne mogu da se pomire sa ulogom sekundarnog posmatrača i povremenog aktivnog učesnika u sinovljevom životu.

Snaha zamera svekrvi nametanje i mešanje u njihov život, umesto da se suprotstavi mužu zbog toga što nije utvrdio dovoljno snažnu granicu da bi ovo sprečio

Međutim, sve bi bilo jednostavnije kada bi shvatile da su one jedine i neprikosnovene kao majke, i da su večite, kao i ljubav koju sin za njih oseća. Snahe su, nažalost, promenljiva kategorija, iako i one imaju svoju prednost u ovoj večitoj borbi. To je njihova uloga žene, a pre svega ona najvažnija – uloga majke njegove dece.

Iz moje dugogodišnje prakse porodičnog terapeuta može se zaključiti da je svekrvi lakše da ne podnosi snahu koja „odvraća” njenog sina od pokazivanja ljubavi prema majci, nego da sebi prizna da sin više ne može da bude toliko u njenom društvu kao kada je bio neoženjen.

S druge strane, snaha zamera svekrvi nametanje i mešanje u njihov život, umesto da se suprotstavi mužu zbog toga što nije utvrdio dovoljno snažnu granicu da bi ovo sprečio.

Poštovanje treba da bude obostrano, sa međusobnim prihvatanjem, a sve što se desi više od toga je – dar

shutterstock_1934767295-1.jpg

Zato treba prihvatiti svaku promenu, pomiriti se s njom, a onda menjajući sebe, uz međusobnu komunikaciju u porodici, pronaći dobar način prilagođavanja novim okolnostima.

Poštovanje treba da bude obostrano, sa međusobnim prihvatanjem, a sve što se desi više od toga je – dar

https://tosamja.media/snahe-i-svekr...tm_medium=widget&utm_campaign=interna+razmena

"Svekrva mi je pomogla da se razvedem od muža"

:rotf:

Stvarno se ne osecate glupo posle minut slusanja spodobe
Par puta sam čuo javne pokušaje ženske dominacije nad momkom tipa: "jel tebi treba mama ili ja, neka ti mama puši"

važi...
kad budu zatrebale stvari za po kući:
"lepa, jel ima tvoj tata neke pare za ćerku ili samo treso jaja, moj ćale možda trebada plača tvoje fiks ideje?"

opaaaa

ps pisesivne bačjanupe ne dozvoljavaju načinjanje priče "o njenima", razlog naveden

Par puta sam čuo javne pokušaje ženske dominacije nad momkom tipa: "jel tebi treba mama ili ja, neka ti mama puši"

važi...
kad budu zatrebale stvari za po kući:
"lepa, jel ima tvoj tata neke pare za ćerku ili samo treso jaja, moj ćale možda trebada plača tvoje fiks ideje?"

opaaaa

ps pisesivne bačjanupe ne dozvoljavaju načinjanje priče "o njenima", razlog naveden
Ne valja ti talas koji slušaš. Promeni stanicu.
Čak i u Bibliji stoji da je slušati i baviti se budalama greh-ne njihov, nego naš. Od budala je najbolje samo odšetati daleko.

Ne valja ti talas koji slušaš. Promeni stanicu.
Čak i u Bibliji stoji da je slušati i baviti se budalama greh-ne njihov, nego naš. Od budala je najbolje samo odšetati daleko.
Pametan Muškarac + Pametna Žena = Romansa

Pametan Muškarac + Glupa Žena = Skandal

Glup Muškarac + Pametna Žena = Brak

Glup Muškarac + Glupa Žena = Trudnoća, druga, treća, četvrta...

Pametan Muškarac + Pametna Žena = Romansa

Pametan Muškarac + Glupa Žena = Skandal

Glup Muškarac + Pametna Žena = Brak

Glup Muškarac + Glupa Žena = Trudnoća, druga, treća, četvrta...
Pa... ko još ulazi u život sa idejom da bude pametan ili glup? Pre je da bismo bili dobri ili loši, srećni ili nesrećni...
Glup će reći za sebe da je najpametniji, pametan će reći da je glup koliko se glup može biti. :)

Back