Oglasi lične prirode

Šta mislite o tom načinu traženja partnerke?

Da li je neko pokušavao i kakvi su rezultati?
Onom slikaru se javilo 200 riba, ne znam šta je dalje bilo...

Matori ima kolekciju slika i gajbu u centru Bgd-a ... i to više govori o tome koliko žena spremnih na sve ima nego o tome koliko je ovaj metod upoznavanja uspešan.
Tema: Nije važno kako ćeš upoznati nekoga sve dok je taj neko ono što ti u životu treba !!!

Jest' da nije korektno ali meni je to malo smesno.

"situiran, kulturan, fin, trazi damu/devojku od 30 do 45 za povremeno druzenje ili nesto vise. samo bg i okolina javite se na broj 063 *** **** GAY STOP"

Nije ni tim ljudima lako kada muka natera, samoca, posebno ona koja nije na dobrovoljnoj bazi je odvratna i jako teska.

Jest' da nije korektno ali meni je to malo smesno.

"situiran, kulturan, fin, trazi damu/devojku od 30 do 45 za povremeno druzenje ili nesto vise. samo bg i okolina javite se na broj 063 *** **** GAY STOP"

Nije ni tim ljudima lako kada muka natera, samoca, posebno ona koja nije na dobrovoljnoj bazi je odvratna i jako teska.

Ako su već došli do toga da ne mogu da nađu nikoga na standardni način preko socijalizacije sa ljudima iz šireg okruženja onda je valjda bolje da se obrate profesionalnim provodadžijama(ima takvih agencija neka potraži po netu) gde doduše plate članstvo ali barem znaju da su svi koje upoznaju tu sa istim motivom,nego da ostavljaju podatke u novinama i na televiziji i budu podložni od pod*ebavanja dokonih ljudi do opasnih situacija gde su im imovina i život dovedeni u opasnost.

Šta mislite o tom načinu traženja partnerke?

Da li je neko pokušavao i kakvi su rezultati?
Onom slikaru se javilo 200 riba, ne znam šta je dalje bilo...

Nisam za to.Moje neko misljenje je da od toga nema,ama bas,nikakve vajde.I onako se u ogromnoj vecini slucajeva samo muskarci oglasavaju a vlada neko misljenje da ce na taj nacin srodnu dusu traziti samo neki zesce ocajni,usamljeni i nesrecni tipovi.A takvi bas i nisu na ceni.

Back