...prodajem veliku šarenu laž koju sam kupila neke daleke godine, dok sam na vašaru koji se zove život, tražila staklene balone od pjene...a prodao mi je stari prefrigani mudrac imenom odrastanje...debelo mi je naplatio tu malu šarenu stvarčicu , objasnivši mi kako je varljiva, ali magićna, ćudljiva ali dražesna...prevrtljiva...slatka, neodoljiva...ta šarena laž..koja se zove sreća...eto, odlučila sam je prodati za nekoliko novčića...srebrnjaka..možda će u nečijim rukama spretnije i duže ostati. Možda sam dobila pogrešnu, pa moja negdje luta i netko ju isto tako želi prodati...Možda je moja izgubljena i traži me i usamljena je..Zato dajem ovaj oglas...a onaj netko ako ima moju šarenu laž koja se zove SREĆA...i koja već godinama luta negdje po ovom vašarištu koje se zove život, nek mi se javi...rado ću je kupiti...ne pitam koliko košta...moja adresa je negdje zapisana u obrisima jesenje zore, dok izmaglica svojim tananim rukama ispisuje adrese svih sanjara, na obalama svih modrozelenih rijeka, negdje u nekoj zemlji..na nekom planetu...negdje već piše....pošaljite...