Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam muško, naravno, ali onim koji se prodaju mogu da dam samo kitu plemenitu ...![]()
E, moja je kita plemenita ... Dokazoh se kad sam jednoč jednu izazovnu snašu ljubovao na mome salašu, kraj Maloga rita ...Zavisi koliko kita vredi. Ima svakakvih.
Jbt, što sam stariji, što se tiče lubavnog života, sve više ličim na tog Dragčeta ...
ma ne moraš primere...čim si ovde, ti si po defoltu jebbačE, moja je kita plemenita ... Dokazoh se kad sam jednoč jednu izazovnu snašu ljubovao na mome salašu, kraj Maloga rita ...![]()
Podrazumeva se, dabome, jer ovde se nalaze devojke i snaše koje `oće, između ostalog, naročito kese, i plemenite kite naše ...ma ne moraš primere...čim si ovde, ti si po defoltu jebbač
hvala ti jeco..Ja da sam musko dala bih ti i vise. Ne daj se za sicu![]()
za tu sicu ne bih se cimalako me nađe mora da mi da 10.000 evra.. šta kažete, jel to dobra ideja?
a da, ne zaboravimo ljubav, ko mi da 10.000 evra, možda se i zaljubim u njega..![]()
bas si surovaJa da sam musko dala bih ti i vise. Ne daj se za sicu![]()
bas si surova
stvarno nije lepo tako loziti i lagati nekoga
Bas si koristoljubiva, pa jos i otvoreno to kazes.hvala ti jeco..
ali ja nisam rekla da se prodajem za 10 soma, nego da ću se možda zaljubiti u nekoga ko mi samo eto tako da te pare.. volim darežljive ljude, ali ne obećavam ništa..![]()
Pare i kita - njih prava dama nikada ne razdvaja ...Bas si koristoljubiva, pa jos i otvoreno to kazes.
Ja recimo ne znam... pare su pare ali kita je kita![]()
Pare i kita - njih prava dama nikada ne razdvaja ...![]()
Da, ali da li si čula za onu davnašnju da budala najbolje "udara" ? Dakle, što se tiče ovih dama koje se prodaju, takve mozak nikada i ne upotrebljavaju ...Jos mozak fali do savrsenstva![]()
Имам много више - заљуби се у мене ...hvala ti jeco..
ali ja nisam rekla da se prodajem za 10 soma, nego da ću se možda zaljubiti u nekoga ko mi samo eto tako da te pare.. volim darežljive ljude, ali ne obećavam ništa..![]()