Oftamolig

Veni vidi vici

Početnik
Poruka
8
Pozdrav ljudi!

Ja imam iznad oka masno tkivo,davno jos kao klinac,doktor mi je rekao da nije to veliki problem i da moze to da se uradi,ali eto nikako da se odlucim da uradim to,jer sam se plasio kao klinac,a i tad me je taj doktor uplasio :).
Nedavno sam otisao u sveti vid odradio pregled i sve lepo mi objasnili i rekli nema problema. Ali na kraju kad sam cuo cenu pobegao sam odatle!
Do sada nisam imao iskustva sa nasom oftamologijom i ne znam kakvo je stanje tu,pa da li neko moze da mi kaze nesto o tome? kako je na drzavnim ocnim klinikama i gde se nalaze? gde da se uputim? u beogradu

Pozdrav ljudi!

Ja imam iznad oka masno tkivo,davno jos kao klinac,doktor mi je rekao da nije to veliki problem i da moze to da se uradi,ali eto nikako da se odlucim da uradim to,jer sam se plasio kao klinac,a i tad me je taj doktor uplasio :).
Nedavno sam otisao u sveti vid odradio pregled i sve lepo mi objasnili i rekli nema problema. Ali na kraju kad sam cuo cenu pobegao sam odatle!
Do sada nisam imao iskustva sa nasom oftamologijom i ne znam kakvo je stanje tu,pa da li neko moze da mi kaze nesto o tome? kako je na drzavnim ocnim klinikama i gde se nalaze? gde da se uputim? u beogradu

То о чему пишеш је или за очног хирурга или за пластичног. :)
Очни хирурзи седе у клиничком центру, а пластични и у клиничком и у Звечанској...распитај се сам прецизније. ;)
Одеш код лекара опште праксе, објасниш свој проблем, он те упути код очног који ради у дому здавља...па те тај офталмолог упути даље.

Ih ja sam pobego kad mi buba upala u oko i otiso da mi pogledaju jer mi suzilo oko a izvadio sam je..kao shatro da vidimo dal je ostalo nesto ne secam se koja bila cifra..cao

meni su rekli u svetom vidu da je hirurski potez,bez lasera i tako toga,i da se radi to lagano... al cena soma evra :dash:

nista onda cu se zaputim u klinicki. samo dal ja mogu direktno tamo da odem,da izbegnem doktora u domu zdravlja,jer je guzva uvek i ceka se sto godina i puno bolesnih matoraca :)

То о чему пишеш је или за очног хирурга или за пластичног. :)
Очни хирурзи седе у клиничком центру, а пластични и у клиничком и у Звечанској...распитај се сам прецизније. ;)
Одеш код лекара опште праксе, објасниш свој проблем, он те упути код очног који ради у дому здавља...па те тај офталмолог упути даље.

Клиника за опекотине, реконструктивну и пластичну хирургију (Звечанска 9) је организациона целина Клиничког центра Србије...распитај се сама прецизније.;)

meni su rekli u svetom vidu da je hirurski potez,bez lasera i tako toga,i da se radi to lagano... al cena soma evra :dash:

nista onda cu se zaputim u klinicki. samo dal ja mogu direktno tamo da odem,da izbegnem doktora u domu zdravlja,jer je guzva uvek i ceka se sto godina i puno bolesnih matoraca :)

Можеш да избегнеш, али неће те нико примити у КЦ. Или ће те примити али да платиш.Узми лепо упут, а изабрани лекар или офталмолог у дому здравља ће већ знати (зависно од тога шта је у питању и колико је близу ока) да ли си за општу, очну хирургију или окулопластику...

Pozdrav ljudi!

Moj rodjak je imao masno tkivo bas iznad oka odnosno ispod kapka. Operisao se na VMA jos tokom 90-ih posto je tada bio vojno lice pa je imao pretpostavljem besplatne i preglede i operaciju. Oni su to njemu ekstra odradili, cak mu se i oziljak jedva video cak i tada dok je rana bila sveza a danas se nista ni ne vidi. Tako da ti preporucujem VMA, obavezno se javi njima. Mislim da pregled nije skup, a za operaciju ces se vec dogovoriti sa njima.

Pozdrav ljudi!

Провери ти липиде и холестерол у крви.

Погледај сам какви су ти ожиљци на кожи након неке ранице или посекотине.

Уколико ти кожа није склона стварању ожиљака-келоидних-, већ ћеш се негде оперисати.

Зашто ти говорим ово о склоности коже келоидним ожиљцима...

Јер сам виђала пацијенте након операције масног ткива са јако упадљивим ожиљцима на капку, у ситуацијама када је сама интервенција протекла сасавим уредно..

Back