Ofarbo sam ga u grao

ne znam sta da ti kazem.. ne bi trebalo zbog toga da te vrate ali vracaju zbog svake glooposti.
mene su ladno vratili jer sam na tehnicki otisao sa rezervnim tockom jer sam neki dan ranije bio probusio gumu i onda sam morao na brzinu da se mlatim sa vulkanizerima da zakrpim gumu da bih mogao da se vratim na tehnicki.

sto bi kesic rekao..booodale..taj rezervni tocak ni milimetar nije smanjio tehnicku ispravnost auta pa su me opet bili vratili.

tako da se spremi za svasta

Sad sam se setio kada sam procitao naslov.

Kad sam bio mali umazali mi pemis sa viksom. 2 sata nisam mogo da ga operem. Ne pomaze sapun. Samo benzim.

Nije kljucno za temu a nije ni vama bitna informacija ali jedva sam ga opro.

bio mi puko zadnji branik pa sam ga krpio i ofarbao u grao jel sam imao takav sprej a auto mi je crn pa ne znam dal ću da prođem na tehničkom pregledu
ako neko zna molim da mi kaže hvala unapred
mislim da ima neki procenat koliko može da bude različite boje od osnovne? Nešto u fazonu crn auto sa crvenom trakom, ili crn auto sa graorastim branikom

ne znam sta da ti kazem.. ne bi trebalo zbog toga da te vrate ali vracaju zbog svake glooposti.
mene su ladno vratili jer sam na tehnicki otisao sa rezervnim tockom jer sam neki dan ranije bio probusio gumu i onda sam morao na brzinu da se mlatim sa vulkanizerima da zakrpim gumu da bih mogao da se vratim na tehnicki.

sto bi kesic rekao..booodale..taj rezervni tocak ni milimetar nije smanjio tehnicku ispravnost auta pa su me opet bili vratili.

tako da se spremi za svasta
Jel ti rezervni točak redovan ili onaj mali što ga zovu ''ćopavac''?

Back