Ofanziva svih dušmana Srbije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imate li jak utisak da su se svi naši dušmani organizovali i da sistematski nastoje da nas porobe,zatruju i totalno unište na sve moguće načine?Sve ovo što nam se u državi dešava,dolazi spolja i ovom mom utisku ide u prilog.Dakle,zanima me,narode,šta vi o tome mislite?

Treba cesce i sto vise govoriti o tome,ali ne kao utisku ,jer cinjenica ima hiljade...narod treba da se trgne i shvati odakle dolazi opasnost....doduse dolazi od nasih placenih domacih izdajnika...tako da se stvara privid da mi sami sebe unistavamo,sto i radimo jer ne umemo da se trgnemo iz apatije , beznadeznosti

Treba cesce i sto vise govoriti o tome,ali ne kao utisku ,jer cinjenica ima hiljade...narod treba da se trgne i shvati odakle dolazi opasnost....doduse dolazi od nasih placenih domacih izdajnika...tako da se stvara privid da mi sami sebe unistavamo,sto i radimo jer ne umemo da se trgnemo iz apatije , beznadeznosti

Mi. sami sebe uništavamo. Koliko ljudi glasa uvek za vlast? Koliko ljudi botuje za pare? Koliko ljudi lepi plakate za posao? Koliko ljudi iskorištava druge ne plaćajući ih za rad ili ih plaćaju ispod cene? Name ne trebaju neprijatelji da bi bili uništeni, možemo to i bez njih. Svako ko je probao da organizuje 5 ljudi a da ih neko ne finansira je to video. Onda su nam krivi masoni, Jevreji, iluminati i malteški vitezovi. Ratovi jačeg ili slabijeg inteziteta nisu ništa novo, problem je što mi imamo previše ljudi koji će prodati brata rođenog za 5 para (ili kuma, to nam je nekako postala tradicija). Ti ratovi se vode uvek između svakoga, samo što su neki svesniji od ostalih kako treba ceniti ono što im je ostavljeno u nasledstvo. Gde su pare koje je narod dao za poplave? Pojeli ilumiati? Pomoć koju je narod slao završavala je na pijacamai privatnim prodavnicama po Obrenovcu i drugim poplavljenim mestima.
Što pre izvadimo kolektvno glavu iz guzice i prestamo da mlatimo svetsku politiku tim bolje za nas. Zemlja u kojoj je veći rodoljub onaj koji maše zastavom druge zemlje, na primer Rusije ili Nemačke nema budućnost!
Sve dok nam poslovice budu "u se i u svoje kljuse" i "dobro je samo da ne tuku" nema nam dana.

Svetska nepravda... niste vi normalni života mi moga...

Imate li jak utisak da su se svi naši dušmani organizovali i da sistematski nastoje da nas porobe,zatruju i totalno unište na sve moguće načine?Sve ovo što nam se u državi dešava,dolazi spolja i ovom mom utisku ide u prilog.Dakle,zanima me,narode,šta vi o tome mislite?

Štefice, načeo si problem !
Isponabadati....

A, onda ih izjebati, tako ošamućene.
Da im više nikada na pamet ne padnu -.
Spletkarenje, kinjenje, sankcije, demonizovanje....
Dosta su, vala, divljali.

Ne dozvoli da ti nametnu paranoju. Pritisak je sasvim izvestan i svedoci smo jednog orkestriranog ovih dana, u vezi lažnih navoda o cenzuri jedne emisije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back