OEBS priznao da su šiptari krivi za nasilje u Martu 2004!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li su siptari krivi za nasilje u martu 2004?

• Jesu

• Nisu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa izgleda da jesmo. ja sam se na primer samo rodio ovde i koliko se secam oduvek sam bio kaznjen(uslovno receno) zbog toga. a razlozi su oduvek bili slicni. te neko je tamo ratovao, zbog onog drugog uvedene sankcije, pa bombardovanje, inflacije,redovi svuda, ne moze se putovati zbog viza itd itd itd
ti krivci su samo delom kaznjeni a srpski narod u celini
eh, a bejasmo dobri dok smo ginuli zbog svetske pravde :neutral:

Pa naravno. Ne moze to besplatno. Neke odluke su bile donesene, ovaj narod ih je donosio. Narod je bio glup, opsednut nacionalizmom. To ustvari nije nacionalizam, to je nesto mnogo gore. Glasali su za Slobu i Seselja. Na zalost, i mi koji smo bili demokrate odkada znamo za poliku morali smo da ispastamo ni krivi ni duzni. Zato je jako bitno nametnuti svoje stavove ostalima, zato sto mi zavisimo od drugih. Sada placamo cenu svoje (njihove) gluposti.

Pa naravno. Ne moze to besplatno. Neke odluke su bile donesene, ovaj narod ih je donosio. Narod je bio glup, opsednut nacionalizmom. To ustvari nije nacionalizam, to je nesto mnogo gore. Glasali su za Slobu i Seselja. Na zalost, i mi koji smo bili demokrate odkada znamo za poliku morali smo da ispastamo ni krivi ni duzni. Zato je jako bitno nametnuti svoje stavove ostalima, zato sto mi zavisimo od drugih. Sada placamo cenu svoje (njihove) gluposti.

drugim recima - nema resenja :roll:

sa takvima kao ti bih mogao biti prijatelj,ali na žalost,predstavljaš veću opasnost za hrvatsku od ovih drugih svojih sugrađana koji ne shvataju suštinu problema:D

sa takvima kao ti bih mogao biti prijatelj,ali na žalost,predstavljaš veću opasnost za hrvatsku od ovih drugih svojih sugrađana koji ne shvataju suštinu problema:D

Pa ja bih sa svima mogao biti prijatelj. Mislim da sam se sa manjinama na ovom forumu najbolje i razumeo. Samo kakvu opasnost ja mogu da predstavljam Hrvatskoj? Kakvu opasnost da predstavljam bilo kome? :eek:

Ne znaju ni tamosnji katolici... Uostalom, procitaj stranicu iz Wikipedije za koju si sam dao link i bice ti sve jasno... Valjda...

Nego, tumorce, dosta smo spamovali, slazes li se?

Ma slazem se malignitetu :hahaha:

Ne mogu dugo da izdrzim na tvom nivou. Previse je nisko
thumbsup2.gif

Back