kaai79
Poznat
- Poruka
- 7.065
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa izgleda da jesmo. ja sam se na primer samo rodio ovde i koliko se secam oduvek sam bio kaznjen(uslovno receno) zbog toga. a razlozi su oduvek bili slicni. te neko je tamo ratovao, zbog onog drugog uvedene sankcije, pa bombardovanje, inflacije,redovi svuda, ne moze se putovati zbog viza itd itd itd
ti krivci su samo delom kaznjeni a srpski narod u celini
eh, a bejasmo dobri dok smo ginuli zbog svetske pravde![]()
Pa naravno. Ne moze to besplatno. Neke odluke su bile donesene, ovaj narod ih je donosio. Narod je bio glup, opsednut nacionalizmom. To ustvari nije nacionalizam, to je nesto mnogo gore. Glasali su za Slobu i Seselja. Na zalost, i mi koji smo bili demokrate odkada znamo za poliku morali smo da ispastamo ni krivi ni duzni. Zato je jako bitno nametnuti svoje stavove ostalima, zato sto mi zavisimo od drugih. Sada placamo cenu svoje (njihove) gluposti.
Pa naravno. Ne moze to besplatno. Neke odluke su bile donesene, ovaj narod ih je donosio. Narod je bio glup, opsednut nacionalizmom. To ustvari nije nacionalizam, to je nesto mnogo gore. Glasali su za Slobu i Seselja. Na zalost, i mi koji smo bili demokrate odkada znamo za poliku morali smo da ispastamo ni krivi ni duzni. Zato je jako bitno nametnuti svoje stavove ostalima, zato sto mi zavisimo od drugih. Sada placamo cenu svoje (njihove) gluposti.
sa takvima kao ti bih mogao biti prijatelj,ali na žalost,predstavljaš veću opasnost za hrvatsku od ovih drugih svojih sugrađana koji ne shvataju suštinu problema![]()
posto organi istinoljupci?
vi bi to trebali znati najbolje.
do sada su samo posmrtni ostatci hrvatskih žrtava nađeni osakaćeni i bez pojedinih unutrašnjih organa.
zbog čega se o tome ne govori javno,drugo je pitanje.
sa takvima kao ti bih mogao biti prijatelj,ali na žalost,predstavljaš veću opasnost za hrvatsku od ovih drugih svojih sugrađana koji ne shvataju suštinu problema![]()
Kako sada to da se veruje neprijateljima srBskog naroda![]()
Ma, opusti se Nocri, potpuno si bezopasan. Cak i simpatican. K'o dobrocudni tumor.
Tumorce, da si procitao nesto osim "Politikinog zabavnika" u zivotu svome, zamijetio bi da ja nisam izneo stav, nego zapazanje. Al' dobro, mlad si jos, zivot je pred tobom...Ajde da je tebe neko nesto pitao pa onda da izneses svoje glupe stavove. Ovako oni ispadaju jos gluplji![]()
Tumorce, da si procitao nesto osim "Politikinog zabavnika" u zivotu svome, zamijetio bi da ja nisam izneo stav, nego zapazanje. Al' dobro, mlad si jos, zivot je pred tobom...
Ne znaju ni tamosnji katolici... Uostalom, procitaj stranicu iz Wikipedije za koju si sam dao link i bice ti sve jasno... Valjda...
Ma kako neko ne moze da preboli zato sto nije znao da je u Severnoj Irskoj bio referendum. Toliko o zabavniku![]()
Ne znaju ni tamosnji katolici... Uostalom, procitaj stranicu iz Wikipedije za koju si sam dao link i bice ti sve jasno... Valjda...
Nego, tumorce, dosta smo spamovali, slazes li se?