whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 13.01.2007. u 23:46 - odzeparite forumase #26 Nedodirljiva88: da ................tebe?????????????? Kliknite za proširenje... ne zelim samo da budem vulgaran i na taj nacin te odbijem od sebe ......ipak su to moja pravila privlacnosti 8-) :wink:
Nedodirljiva88: da ................tebe?????????????? Kliknite za proširenje... ne zelim samo da budem vulgaran i na taj nacin te odbijem od sebe ......ipak su to moja pravila privlacnosti 8-) :wink:
Nedodirljiva88 Ističe se Poruka 2.788 13.01.2007. u 23:48 - odzeparite forumase #27 whitenicky: ne zelim samo da budem vulgaran i na taj nacin te odbijem od mene ......ipak su to moja pravila privlacnosti 8-) :wink: Kliknite za proširenje... ah......da..............pa kako starim........zaboravljam.......davna su to vremena bila.....ja i ti..............davno je to bilo
whitenicky: ne zelim samo da budem vulgaran i na taj nacin te odbijem od mene ......ipak su to moja pravila privlacnosti 8-) :wink: Kliknite za proširenje... ah......da..............pa kako starim........zaboravljam.......davna su to vremena bila.....ja i ti..............davno je to bilo
whitenicky Buduća legenda Poruka 39.521 13.01.2007. u 23:50 - odzeparite forumase #28 Nedodirljiva88: ah......da..............pa kako starim........zaboravljam.......davna su to vremena bila.....ja i ti..............davno je to bilo Kliknite za proširenje... davno bese .......ali nasa ljubav zaborava nema ..........tako da te ipak ne bi odzepario .......jer josh uvek te cuvam u jednom delu srca moga 8-) \ al kenjam
Nedodirljiva88: ah......da..............pa kako starim........zaboravljam.......davna su to vremena bila.....ja i ti..............davno je to bilo Kliknite za proširenje... davno bese .......ali nasa ljubav zaborava nema ..........tako da te ipak ne bi odzepario .......jer josh uvek te cuvam u jednom delu srca moga 8-) \ al kenjam
Nedodirljiva88 Ističe se Poruka 2.788 14.01.2007. u 00:03 - odzeparite forumase #29 whitenicky: davno bese .......ali nasa ljubav zaborava nema ..........tako da te ipak ne bi odzepario .......jer josh uvek te cuvam u jednom delu srca moga 8-) \ al kenjam Kliknite za proširenje... i to kenjas vise nego sto treba....ne ide ti ova romantika
whitenicky: davno bese .......ali nasa ljubav zaborava nema ..........tako da te ipak ne bi odzepario .......jer josh uvek te cuvam u jednom delu srca moga 8-) \ al kenjam Kliknite za proširenje... i to kenjas vise nego sto treba....ne ide ti ova romantika