Odvratne slike na kutijama cigareta po novom zakonu - Zašto ?

Ne znam u kojim zemljama već važi ovo pravilo, ali recimo u Austriji od skoro
počeli da stavljaju takve ogavštine na paklama raznoraznih boleština da je to čudo jedno.

E sad se pitam, koji im je cilj, s obzirom da 'duvanska mafija' i nije baš neki dušebrižnik za ljudsko zdravlje,
šta bi moglo biti u pitanju, koji im je motiv, pre svega od strane EU koja je i uvela to pravilo za svoje članice ?

Možda žele nekom drugom artiklu da povećaju prodaju kao recimo što su elektronske cigarete,
tabakere, one kožne futrole za kutije cigareta, ili šta ti ja znam već ?

p.s.

ne bih baš da stavljam te fotografije ovde, suviše su gadne,
možda neko ima slab stomak

У Црној Гори. У Аустрији можеш да чадињаш и на бензинској пумпи...
А то раде да би оправдали порезчину коју убирају дебело и спровели нацистичку политику. А ови што мрве о здравственом систему како ће бити више новца, треба да знају да пушачи дају више новца држави.

- - - - - - - - - -

Па циљ је да ЕУ брине за твоје здравље.

Наиме, иде се на укидање цигарета до средине века.

На пример, у Немачкој и Британији више нико не пуши осим тинејџера и миграната из 2. и 3. света.

У Амстердаму дозвољено пушење марихуане а цигарета није. Па ти види у који свет спадају ти наркоси заједно са трулом ЕУ. ;)

- - - - - - - - - -

Moraju da stave upozorenje o štetnosti cigareta.
Tako niko ne može da ih tuži ako, npr,
ošteti pluća ili dobije kancer.

Vic:
Kupuje ganci cigarete i na paklici piše:
"Pušenje može da izazove impotenciju".
Ganci vraća i kaže:
"Neću ove, daj mi one za rak"

Цигарете су штетне по здравље и 18+, нема ту шта више да пише. Пише ли тако нешто на флаши вискија?

У Амстердаму дозвољено пушење марихуане а цигарета није. Па ти види у који свет спадају ти наркоси заједно са трулом ЕУ.
Ima logike u tome pošto su cigarete daleko štetnije od marihuane. Nije još zabeležen slučaj da je neko umro od pušenja marihuane, ali su milioni umrli od pušenja cigareta.

Inače, u majčici Rusiji su zabranili čak i pušenje na ulicama. Po Moskvi krstari neka naci ekipa pa kad vide ljude da puše, otimaju im cigarete iz usta ili ih polivaju vodom. Tamo su nažalost malo zgajznuli u fašizam. :confused:

Ima logike u tome pošto su cigarete daleko štetnije od marihuane. Nije još zabeležen slučaj da je neko umro od pušenja marihuane, ali su milioni umrli od pušenja cigareta.

Inače, u majčici Rusiji su zabranili čak i pušenje na ulicama. Po Moskvi krstari neka naci ekipa pa kad vide ljude da puše, otimaju im cigarete iz usta ili ih polivaju vodom. Tamo su nažalost malo zgajznuli u fašizam. :confused:

Ти и логика... значи ћао. Можда те та психоактивна супстанца чини тако логичним :hahaha:
А у Русији има доста нациста, открио си рупу на саксији. :ok:

Back