- Poruka
- 391.550
Dragi ili draga žive odvojeno od vas.
Šta mislite o takvim vezama ?
Da ili Ne?
Prednosti i mane?
Da ili Ne?
Prednosti i mane?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećeš verovati ali poznajem dva tri para koji tako super funkcionišuDragi ili draga žive odvojeno od vas.
Da ili Ne?
Prednosti i mane?
Ja sam odrastao na najvećem selu na svetu, u žutoj kućici, ali život me vodio po svim meridijanima....i nekako mislim, da će se to nastaviti....Mnogo to moderno, steta sto sam ja odrasla u najveco selo u Evropi![]()
Jel to selo Srbija ?Ja sam odrastao na najvećem selu na svetu, u žutoj kućici, ali život me vodio po svim meridijanima....i nekako mislim, da će se to nastaviti....
Ja uglavnom nisam pri sebi, tj. svako malo sam na putu po belom svetu, tako da sam uglavom u "odvojenoj" vezi...kad sam u vezi..msm, ako ste me razumeliDragi ili draga žive odvojeno od vas.
Da ili Ne?
Prednosti i mane?
Da. Subotica. Vodi se kao grad, zato kazem najvece selo na svetu... A i mnogi to misle...Jel to selo Srbija ?
verujem jer i ja znam za jedan par i savrseno funkcionisu vec par godinaNećeš verovati ali poznajem dva tri para koji tako super funkcionišu
Mislim da je sasvim ok imati svoj kutak gde možeš da se povučeš
kako bez veze... imaju mobilneVeza bez veze. Bezveze.
Srbija je prelepa zemlja. Ne cackaj.Jel to selo Srbija ?
verujem jer i ja znam za jedan par i savrseno funkcionisu vec par godina
problem kod ovakvih veza moze da bude samo ako se zeli dete
Pa ne cackam, donosim izveden moguci zakljucakSrbija je prelepa zemlja. Ne cackaj.
A ti bi da ti visi oko vrata kao lancic od zlata 24/7Veza bez veze. Bezveze.
dogovor kucu gradi a i ovako se uzelite jedno drugog kada niste 24 h zajednoJa mislim da u ovom svjetu više ništa ne prestavlja problem ako se to dvoje dogovore