biska
Primećen član
- Poruka
- 829
Ma ti si super mama i ljubi i mazi svoju decu sto vise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biska:Razloga nije bilo za tvoj prethodni komentar, a vidim da ni ovde ne znas sta pricas.
Da li ce se ona upiskiti ili ne preko noci ja to ne znam, a sigurna sam da je bolje da joj stavim pelenu na nacin na koji to cinim nego da bude mokra cele ili deo noci i da upiski krevet, posteljinu i prekrivac.
A sto se tice toga sta sam ja davno trebala da uradim, veruj mi da sam sve uradila na vreme. Naviknuta je sa deset meseci da sedi na nosi i da obavi ono za sta je ista i namenjena.
Trenutak kad je bila spremna da se odvoji od pelene je nesto drugo, kao i trazenje tj. uzimanje nose.
I naravno da imam razloga da se hvalim, a to sto tebi to smeta bas me briga
Milly73:А деца брата моје куме су носила пелене до 5. године!!!!!!!! Они не живе овде, у Србији, и када су деца дошла у посету, бака је одмах деци скинула пелене и одвикла их!
bundeva:ma zaebi pampers..da sam ja imo pampers, jos bih kakio u gace... pelene mu kupi, i to sto grublje..po mogucnosti suknene..kad nazulja jajca, ce ga pitam.. buhaha
Ili onaj kineski patent - dole sve otvoreno ko suknjicabundeva:ma zaebi pampers..da sam ja imo pampers, jos bih kakio u gace... pelene mu kupi, i to sto grublje..po mogucnosti suknene..kad nazulja jajca, ce ga pitam.. buhaha