Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
kaže meni nastavnica baci žvaku, a ja ni pet ni šes nego je vrljnem preko učionice, i dobih napomenu za to, ali ništa od ukora jer sam ja bio odličan đak
evo odlomka iz sastava za pismeni jednog mog druga
,,Hemija je moj omiljeni predmet.Hemija je društvena nauka koja nam omogućava da se sporazumevamo u svetu.Na primer,odete u neki restoran u Kini i kažete konobaru H2O,a on vam donese čašu vode"
A sto niko ne pise o blamovima iz skola...Ja imam i odvala i blamova...Ali kad me je stvarno bio blam...Odgovaramo franscuski,i sad profesorka je najstarija prof u skoli i ja izasla ispred table(posto sam u osnovnaoj bila prva u dnevniku-prva ja),ona upisuje cas,i ja sapucem drugarici:"Da mi govoris,sapuces itd"..I ona ne znam valjda je rekla(drugarica):"odakle?"a ja iznervirana:"Iz piiipp(zenski organ)"...i prof me pogleda i onako ljuto na mesto...E tad me je bilo blam sto sam pred starijom zenom to rekla..al sam se izvinula...
evo odlomka iz sastava za pismeni jednog mog druga
,,Hemija je moj omiljeni predmet.Hemija je društvena nauka koja nam omogućava da se sporazumevamo u svetu.Na primer,odete u neki restoran u Kini i kažete konobaru H2O,a on vam donese čašu vode"
hemicarka nakon sto je isterala brbljivog marka sa chasa: tako...vidite, njemu treba ischupati glavu i nabiti je na kolac na sred skole u znak cutnje....