Odustajem

Odustajem od toga
da sretne učinim druge,
da vide na mom licu osmeh.
Odustajem od svoje
sreće koja i onako već duze
vreme tu nije.
Odustajem od tvoje ljubavi
koju i onako nemam.
Odbacujem sva prijateljstva
koja u tuzi učiniše me sretnom.
Odustajem, odustajem
od svega što ljudima treba.
Odustajem i odbacujem
sve draži života moga.
Odustajem i vraćam
svoj život na početnu stranu
kako bi mogla ponovno
proživjeti dane
i snivati sne…
U kojima se sreća moja nalazi

Storm+y;bt116859:
Ne vraćaj se na početnu stranu - ne, nipošto!
Novi list okreni.
Od novog početka počinje sve lepše!

:ok::heart:

Okrenem ja list, a on prazan, beci se i kezi na mene...:eek:a ja ne znam cime da ga ispunjavam,bledo gleda on mene, a i ja njega...mozda:think: ako duze vremena bude prazan, taj novi list...pocne sam od sebe da se ispisuje...eto, ne znam:aha:

Trudim se, zaista, pravim kao dete prve korake, jos uvek se zanjisem i gledam hocu li pasti, ali pravim koracice, osmehe, pridizem se, pisana rec mi znaci, nekada svu toplinu izbacim, nekada gorcinu, lakse mi je, bar mislim. Hvala Ljiljo:heart:

Tijara;bt116870:
Trudim se, zaista, pravim kao dete prve korake, jos uvek se zanjisem i gledam hocu li pasti, ali pravim koracice, osmehe, pridizem se, pisana rec mi znaci, nekada svu toplinu izbacim, nekada gorcinu, lakse mi je, bar mislim. Hvala Ljiljo:heart:

Znam mila.....sve razumem.....i te koračiće razumem.....toplina je tu, pročeprkaj, seti se....tuga će uvek, ali uvek postojati kao i gorčina, bes, osećaj da te je život prevario...zbog ravnoteže u nama postoji i sreća i tuga.....za početak ispiši jednu srećicu i jednu tugu....ćisto radi ravnoteže......i da, tu smo ....mislim, samo da znaš :heart:

Tijara;bt116866:
Okrenem ja list, a on prazan, beci se i kezi na mene...:eek:a ja ne znam cime da ga ispunjavam,bledo gleda on mene, a i ja njega...mozda:think: ako duze vremena bude prazan, taj novi list...pocne sam od sebe da se ispisuje...eto, ne znam:aha:

Vidiš i sama da rešenje znaš! Strpljenja samo... Ako se Ti dovoljno trudiš, a dovoljno strpljenja imaš, ispisaće se već i nove strane... ;)

Evo i ja, kasnim po navici... i zato necu dobiti ni hvala ni poljubac od tebe kao svi ovi pre mene.... ja bre uvek dodjem kao neko trinaesto prase :sad2: lepa ti je pesma, tuzna... skola je to Tijara, necu da te tesim samo hocu da ti pozelim da sto pre zavrsis taj razred i da krenes dalje u neki novi u kome se uci neko mnogo lepse gradivo :cmok:

MuskoSamBre;bt116960:
Evo i ja, kasnim po navici... i zato necu dobiti ni hvala ni poljubac od tebe kao svi ovi pre mene.... ja bre uvek dodjem kao neko trinaesto prase :sad2: lepa ti je pesma, tuzna... skola je to Tijara, necu da te tesim samo hocu da ti pozelim da sto pre zavrsis taj razred i da krenes dalje u neki novi u kome se uci neko mnogo lepse gradivo :cmok:

Ma ko ti je rekao Pevac, da neces dobiti i poljubac i zagrljaj:cmok2::zag: za ove tvoje lepe reci. Ma krenucu ja u taj drugi razred...pa sta bude!:) I hvala ti ...

Back