крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.777
Ствар самосталности. Што мање шема и људи, мање зависиш.Tvoja stvar.
Немој.Imam muske ambicije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ствар самосталности. Што мање шема и људи, мање зависиш.Tvoja stvar.
Немој.Imam muske ambicije.
Saveti se slusaju od uspesnih ljudi.Ствар самосталности. Што мање шема и људи, мање зависиш.
Немој.
Pa dok ti radis 3 posla, neki rade 1, a ostalo vreme koje ti potrosis na materijalno sticanje, citaju knjige, idu u pozoriste napr.Valjda sa godinama napredujes u svakom smislu a ne propadas..sa 50 si uspesan privatnik.
Ovo ostalo toliko smara i toliko je ispricana prica..Danas mozes da radis vise od jednog posla,ja radim 3.. pa zamisli da mi treba takav tuta muta kakvog ti opisujes.
pa citam i ja knjige,izlazim,imam dete...Pa dok ti radis 3 posla, neki rade 1, a ostalo vreme koje ti potrosis na materijalno sticanje, citaju knjige, idu u pozoriste napr.
A neki ne rade nijedan, nego kriminal, idu u kladionice, alkohol
Svakom svoje..
Dan ima 24h Andjo. Jedino ako imas supermoci ili nikad ne spavas.pa citam i ja knjige,izlazim,imam dete...
ljudima je najlakse da sede kod kuce i traze za sebe opravdanja i izgovore,onaj ko stvarno zeli on nadje nacin.
Normalno je kada stupis u brak da se nekih stvari moraš odreći... mislim trebalo bi...Велики број људи које познајем је одустао од онога што је заговарао у младости. Причали су да се неће женити старијим женама од себе, да неће бити са самохраним мајкама, да им супруга не може бити нека наркоманка, алкохоличарка, тетовирана или да је друге националности. Слична ствар, али мало блажа, јер су траженије и имају више избора, се дешава и са женама.
Како време иде и како ствари измичу, један по један попуштају или се препуштају. Дај шта даш, боље ишта него ништа. Само да не будем сам.
Да ли сте ви одустали или се још борите?
ostavicu te da razmisljasDan ima 24h Andjo. Jedino ako imas supermoci ili nikad ne spavas.
Jos treba i dete vaspitavati. I to sve uspevas radeci 3 posla i jos imas vremena za bleju na netu?
Ne lazi da nemas supermoci![]()
Они се одричу пре ступања у брак.Normalno je kada stupis u brak da se nekih stvari moraš odreći... mislim trebalo bi...
Nekada sam mislio da ću i kada se oženim terati po starom, imati još neku i sl...
Ali mnoge stvari su se promenile...neke ne želim a za neke i ne osećam potrebu...