- Poruka
- 5.887
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jjebbeš mi sve, ovo boldovano prepisujem u svesku sa citatima. Ozbiljno.Ja mislim da treba biti realan i skroman.Ja sam takva po prirodi! Verujem da sam za neke stvari u životu, možda imala samo više sreće, nego pameti...ali tako mi je valjda bilo dato!Za sve drugo, za šta sam se ranije "hvatala", skoro očajnički pokušavajući da ostvarim...u jednom trenutku sam se čini mi se "probudila" i zapitala: "da li je vredno tolikog truda, zrtve i odricanja"? Kad sam skontala da nešto nije bilo toga vredno, nikad više se nisam ni oko čega toliko cimala. Zašto bih? Ako je suđeno i meni dato...desiće se kad-tad, ako nije neće... sve i da "dubim na glavi"!Sada poželim nešto samo ukoliko sama uvidim, da mi se ka tome prosto sami "putevi otvaraju", pa prepoznam to kao neku priliku. Ako stvar krene "da me sabotira, guši, opterećuje i iscrpljuje...batalim,takoreći još u startu!Život bez snova jeste život bez nade,ali treba pronaći neki sopstveni balans. U smislu procene:" Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari"!
Ti si sam sebe "sabotirao" prevelikim očekivanjima!Možda si sada i na nuli",kako i sam kažeš. Ali to se i desilo s nekim razlogom, koga možda trenutno ne vidiš i nisi svestan...ali rećiće ti se vremenom samo!Ne volim da delim ljudima savete...ali ovako iz tvoje priče... ne donosi nikakve odluke "unapred".Ne "kuni se" u nikad više...jer se u životu nikad ne zna! "Kolo sreće se okreće"...pa i Korona neće doveka!Ne zatvaraj sam sebi puteve...nikad!Ovo moje traje 3 meseca vec, zbog korone i taj dzumbus ostadoh bez posla pa sam finansijski na 0...Voleo bih da izlazim vise ali virus i svi su se zatvorili i pronasli nekog a meni univerzum poslao nesto sa drugog kraja sveta a ne ovde...A imam sad neku zelju da nadjem nesto ovde a ne moze, ovde devojke ako cuju da ne radis i nisi neki popularni mudo onda jedva i pricaju s tobom...Neizvodljivo je cak i kad bih upao na to radno mesto i imao 700€ platu opet sam tanak s vremenom i za takav odlazak preko treba po racunici 4000€ da odes ko covek a mozda i vise a i mozes da ga i isduvas jer ko zna...Mislim da cu odrzati kontakt samo na nivou interesovanja zbog sviranja muzike i online saradnje ovo drugo cu da gasim polako...
Nikad nećeš na taj način ništa ostvaritiOdustajem od svoje zelje kad vidim da se nikada nece ostvariti
Pa kad nemoze nestoNikad nećeš na taj način ništa ostvariti
Gdje je inat silan bosanski?Pa kad nemoze nesto
Mi smo ovde neuništivi! Samo ne volimo mnogo da kompliciramo stvari.Ne odustajemja za predaju ne znam.
Jos me zivot nije slomio.
Svaka tema ista ekipa
Ponekad je tuzno citat Vase odgovore.
Trebaš naći forum s više korisnika.
Nemoj mene trpat u tu grupu molim te. Nisam ja kriva što je forum spao na dva slova. Obrati se administraciji.Pa na kraju će i bit takoVi ste ovaj prisvojili. Imam dojam da se pojedini u dušu poznaju
![]()
Ovde nas ima samo troje, sve ostalo su klon nalozi, pa zato.Imam dojam da se pojedini u dušu poznaju![]()
Jeste, prisvojili su nego sta..'oces da dizemo bunu, da pokrecemo revoluciju..ali neki normalan termin kad nemam obavezaPa na kraju će i bit takoVi ste ovaj prisvojili. Imam dojam da se pojedini u dušu poznaju
![]()
Jesi, kriva si, ne pravdaj seNemoj mene trpat u tu grupu molim te. Nisam ja kriva što je forum spao na dva slova. Obrati se administraciji.
Jeste, prisvojili su nego sta..'oces da dizemo bunu, da pokrecemo revoluciju..ali neki normalan termin kad nemam obaveza![]()
Ali ako nas pomogne Soros, CIA, Olbrajtova..nece oni tako biti sigurniTeško, vidis da me ova Manastirka već upozorila da su oni tu neuništivi. Kao da je naslutila tu tvoju pobunu![]()
Ali ako nas pomogne Soros, CIA, Olbrajtova..nece oni tako biti sigurni![]()
Nisam, sta ti je bonaMislim da si ti zapravo njihov špiun. Kao sad nisi ti dio tog tima![]()
Takvi kao ti su najopasniji.Nisam, sta ti je bona![]()
Ko ja? Zamijenili ste me garantovanoTakvi kao ti su najopasniji.
Prezirem izdajice![]()
daj broj, i ne odustaj....Odustajem od svoje zelje kad vidim da se nikada nece ostvariti