- Poruka
- 5.946
Старија иде у музичку школу, то јој је 3 пута недељено (и превише!) а ишла је две године на одбојку па је престала јер су тренинзи од 10 до пола 12 увече (деца из основне школе?!)...од скоро скоро иде на приватне часове математике једном до двапут недељно јер ја не умем (и не желим) да се бакћем са математиком... Ето, мислим да јој је и то превише, ионако има мало слободног времена због много много празног хода (обувања једне чарапе по пола сата....и тааако...
)
А ја сам одрастала без икаквих обавеза у том смислу, па ми и сама та музичка звучи преоптерећујуће......али пошто стално говори да ће се бавити музиком - нек јој буде!
Vidi sta kazu profesionalci u toj knjizi koju ti je Harmony preporucila, ali onako laicki iako nemam decu, bih ti preporucila da joj ne ukidas muzicku skolu, ako to vec voli. Znam takve slucajeve moje dve drugarice su pocele da treniraju jos u srednjoj skoli tkd, ali kada je trebalo da kupe kimono morale su da prestanu, roditelji su smatrali da je to nevazno i da je bitna samo skola (nisu ispale bas sjajne kasnije sto se tice skole, postali su im bitni iskljucivo izlasci). Pa onda jednom decku su roditelji ukinuli takodje sport i to jos u osnovnoj skoli, jer je skola bila bitnija, a on nije bio los djak (kao ja npr.